Qa specialist

Qa specialist

Arbetsuppgifter

Vi söker en QA Specialist till vår kund! För det här uppdraget kommer du att ansvara för:
 • Kvalitetssäkring av råvaror, förpackningskomponenter och produkter.
 • Kvalitetssäkring av dispositionsbeslut för media, råvaror, förpackningskomponenter och produkter.
 • Ständiga förbättringar av kvalitetsledningssystemet.
 • Bedöma avvikelser, valideringar, kvalificeringar, TF. Granska och godkänna dokumentation så som TM, Instruktioner tillhörande berörda processer AMO Uppsala.
 • Ständiga förbättringar av kvalitetsledningssystemet.
 • Delta som QA i projekt.
Du kommer ha befogenhet att:
 • Fatta beslut om initiering av avvikelse- och CAPA-utredningar
 • Granska och godkänna åtgärdsplaner, genomförande och effektivitetskontroller för CAPA.
 • Leda och driva CC-ärenden
 • Granska och godkänna redovisande och styrande dokument, (inom t.ex. validering, tillverkning, försök)
 • Fatta dispositionsbeslut för media, råvaror, förbehandlade komponenter, substans och produkter enligt gällande kvalificeringar
 • Delta som QA-representant i Change Control- och Risk Management ärenden samt i projekt
Kvalifikationer
 • Treårig akademisk högskoleutbildning med farmaceutisk, naturvetenskaplig eller teknisk inriktning eller motsvarande.
 • Goda kunskaper gällande GMP/ISO standarder och regelverk (EU GMP, 21 CFR Part 820, Part 210/211 och Part 11, ISO 13485, ISO 14001).
 • Minst 5 års erfarenhet av att arbeta i GMP styrd verksamhet inom läkemedelsindustrin och/eller devicetillverkning. Bred erfarenhet (t ex kvalitetssystem, produktion, lab, release, reklamationshantering).
 • Mycket goda kunskaper i engelska och svenska, i såväl tal som skrift.
Personliga egenskaper

För rollen som QA Specialist värderas egenskaper som integritet, samarbetsförmåga, noggrann, strukturerad och ansvarsfull. Vidare prioriteras förmåga att planera och prioritera samt skriftlig och verbal kommunikationsförmåga.

När du blir en av oss

Som konsult hos JobBusters kan du känna dig trygg med ett kollektivavtal i ryggen, tillgängliga konsultchefer och engagerade rekryterare. Du som konsult får även tillgång till vårt nätverk av spännande företag och uppdragsgivare! För oss är det viktigt att du som konsult trivs, känner en trygghet och gemenskap till oss som arbetsgivare. Vi erbjuder tjänstepension, löneväxling och möjlighet till flexpension. Du får även tillgång till vår förmånsportal, där du utöver friskvårdsbidrag har tillgång till mängder av rabatter och erbjudanden inom hälsa, hem och fritid, transport, sjukvård och mycket mer! Ditt välmående är av högsta prioritet för oss och vi erbjuder bland annat en digital lösning som hjälper våra medarbetare att hitta verktyg för att hantera vardagens alla utmaningar, både på jobbet och i privatlivet.

Lön

Enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid, kontorstider. Vår kund önskar start omgående och uppdraget förväntas löpa minst 4 månader fram, med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters och arbeta som konsult hos vår spännande kund med placering i Uppsala. Skicka in din ansökan (gärna i Word-format) snarast, då intervjuer sker löpande.

Sökord: QA, Quality, Assurance, Kvalitetssäkring, Specialist, Tester, Testare, Work, Jobb, Arbete, Uppsala, Stockholm, Sthlm
Mer info
Kontaktperson My Johansson
Telefon 073 713 82 13
Email Mejla My Johansson
Område Uppsala stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Medicin & Farmaci
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag som är inriktade mot tjänstemän och har funnits sen 2011. Vi på JobBusters bryr oss om våra konsulter och vårt mål är alltid att bygga långsiktiga relationer med både konsult och kund. Vårt mål är alltid att matcha våra kunders drömkandidat med våra kandidaters drömjobb!

Vår kund är ett multinationelt bolag från USA som är verksam inom läkemedel, hälsovård och medicinsk utrustning. I Sverige finns kontoren i Uppsala, Stockholm och Helsingborg.