Hoppa till innehåll
Jobbet.se logotyp

Teknisk specialist till bred roll hos generalagent för Maxus

Lanseringen av Maxus på den svenska marknaden har varit framgångsrik och Maxus är redan det tredje största märket i Sverige när det gäller elektriska transportbilar. Vi är övertygade om att trycket på elbilar kommer fortsätta öka, vi har ett unikt segment med både prisvärda och bra produkter. Nu söker vi dig - en teknisk specialist, med nyfikenhet och kommunikativ förmåga som genom support och kontakt ser till att våra 50 återförsäljare runt om i landet får den bästa möjliga kunskapen och supporten av oss.

Om rollen

Hos oss får du en bred nyckelroll. Du ingår i ett nordiskt engagerat specialist-team med dedikerade experter som tillsammans arbetar för att lösa uppgifter på sina respektive marknader. I Uppsala är det du och din kollega som ansvarar för den tekniska supporten till våra återförsäljare i Sverige, både i form av innehåll och utformning. Arbetet innebär mycket kontakt med våra återförsäljare, genom vårt ärendehanteringssystem, via mail, på telefon och även på plats. I rollen ingår även att löpande utbilda återförsäljarnas servicetekniker när det gäller våra elfordon. Du kommer att vara en del av ett tight team där dina expertkunskaper är helt avgörande för vår fortsatta tillväxtresa. Hur dina arbetsuppgifter kommer att se ut beror även till stor del på vilka erfarenheter du tar med dig till oss.
Du rapporterar till servicemarknadschef.

Om dig

Du har mycket goda tekniska kunskaper från bilbranschen oavsett om du arbetat som tekniker eller på något annat sätt fått tekniska kunskaper från fordonsindustrin. Dina tekniska kunskaper sträcker sig även till datoranvändandet där du ser fördelarna med bra systemstöd och har en hög systemkunnighet. B-körkort och obehindrad svenska och engelska i tal och skrift är krav för tjänsten. Övriga nordiska språk är även meriterande. Har du högspänningscertifikat för elfordon är även det meriterande.

Som person är du nyfiken och lösningsorienterad - finns det något nytt att kunna vill du lära dig. Självklart håller du dig uppdaterad om branschstandarder, nya innovationer och relevanta vidareutbildningar. På jobbet är du den som sprider din kunskap till kollegorna. Du tycker att det är roligt att hjälpa andra att lösa problem. Vidare är du ödmjuk och prestigelös - vi är fortfarande ett litet team där alla hjälper till när det behövs.

Vi är noga med att vi anställer en människa och inte en utbildning – rätt attityd, driv och engagemang är det vi värdesätter mest – resten kan du få av oss.

Vi erbjuder dig!

En spännande framtid och goda möjligheter framåt i ett växande företag tillsammans med produkter som ligger helt rätt i omställningen vi har framför oss. I din roll ingår bl.a. mobiltelefon, laptop, sjukvårdsförsäkring, friskvårdbidrag och kul på jobbet. Trivs du i en kultur med stort utbyte och ömsesidigt förtroende och vill du ta dig an en fartfylld roll tillsammans med ett snabbt växande företag? Sök då till oss!

Vi värdesätter att våra kunder och partners får god service och en bra känsla när de kommer i kontakt med oss. Det krävs människor som är beredda att göra det lilla extra för att hitta lösningar som tillfredsställer både våra kunders och kollegors behov.

Övrigt

Tjänsten är på heltid, tillsvidare med provanställning på 6 månader.

Du utgår från våra fina nya kontorslokaler på Kastgatan i Uppsala.

Har du några frågor får du gärna kontakta rekryteringskonsult Anna Nord på 018-470 71 12.

Välkommen med din ansökan!

Krav
  • Mycket goda tekniska kunskaper från bilbranschen
  • Goda system- och datakunskaper
  • B-körkort
  • Obehindrad i svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande
  • Övriga nordiska språk
  • Högspänningscertifikat för elfordon
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 mars 2023 (-1 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

RSA är en modern och framtidsinriktad bilimportör med en lång historia. Från grundandet 1936, till nuvarande import- och distributionslösningar i Norden. SAIC Motor - eller Shanghai Automotive Industry Corporation - är tillverkaren av Maxus person- och transportbilar och är Kinas största börsnoterade biltillverkare och världens sjätte största biltillverkare. RSA är importör för Maxus i Norden med dotterbolaget RSA Sverige som är generalagent för svenska marknaden.

Med 200 återförsäljare i Norden har Maxus på rekordtid fått en gedigen position som ett av Nordens ledande varumärken för eldrivna transportbilar. RSA är i Sverige förutom Maxus importör för BYD transportbilar och JAC personbilar.

Fler från samma arbetsgivare