Hoppa till innehåll
Jobbet.se logotyp

Servicetekniker inom industri och verkstad

Publiceringsdatum
17 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Har du intresse för teknik och trivs med ett praktiskt och strukturerat arbete? Vår nya serviceorganisation är under uppbyggnad och nu utökar vi på Näsström Maskin vår verksamhet med en servicetekniker. Hos oss blir du en viktig kugge och vi hoppas att du precis som vi har intresse för att bidra till företagets fortsatta framgång!

Om tjänsten

I rollen som servicetekniker kommer du att arbeta med montage av vår utrustning, felsökning, reparation och underhåll. Arbetet innebär stor variation och kan innehålla allt från installation av rörsystem till underhållsservice av kompressorer, elverk och högtryckstvättar. Arbetet kommer att utföras både i vår verkstad där du har en erfaren kollega till hands men även ute hos våra kunder inom verkstad, industri och offentlig sektor.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
  • Kundkontakt
  • Bokning av service och reparationer
  • Planering av montage av kompressorer, rörsystem och övrig utrustning
  • Räkna på montage och installationer tillsammans med säljare
Samarbete är viktigt för oss då vi är ett mindre bolag som stöttar och hjälper varandra där det behövs. Det gör att din roll blir bred och även sedvanliga administrativa arbetsuppgifter kan förekomma.

Din profil

Vi söker dig som har teknisk och mekanisk kunskap och som vill vara en del av vår serviceverkstad. Vi ser att du antingen har en teknisk utbildning eller erfarenhet av liknande arbete. Har du arbetat som servicetekniker och vill utvecklas i din roll kan detta vara ditt tillfälle. Vidare har du goda kunskaper i svenska och engelska. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Som person är du strukturerad, självgående och kan hantera högt tempo. Du har ett stort kundfokus och känner dig bekväm i kommunikationen med våra kunder. Vidare är du flexibel och har alltid viljan att hjälpa till.

Övrigt

Tjänsten är på heltid med sex månaders provanställning, tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten innebär resor i samband med service och installationsuppdrag inom en radie på ca 10 mil.

Vid frågor är du välkommen att kontakta Lars-Eric Näsström på 070-0034001 eller larseric@nasstrommaskin.se

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Krav
  • Teknisk utbildning alternativt erfarenhet av liknande arbete
  • B-körkort
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
Meriterande
  • Erfarenhet som servicetekniker
Jobbet.se logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
17 dec. 2023 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Näsström maskin är ett grossistföretag med agenturer inom bl.a svetsar, kompressorer, högtryckstvättar, städmaskiner och övrig verkstadsutrustning. Vi är 11 personer som arbetar i företaget och vi håller till i Nyby, Uppsala. Vår försäljning sker via våra återförsäljare som finns över hela landet och som betjänar ett brett fält av kunder inom verkstad, industri och offentlig sektor. Ända sedan företaget grundades år 2000 har vår målsättning varit att med kvalitetsprodukter lösa våra kunders behov. Det är med detta engagemang för kunden som vi har byggt upp den kompetens och produktkännedom som vi har idag. Våra produkter kommer från världsledande tillverkare med hög kvalitet i varje led. Lokalt har vi också kompetenta medarbetare som utför tryckluftsinstallationer och service. Läs gärna mer om vårt företag på www.nasstrommaskin.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Umeå
Försäljning
Företagslogga
Uppsala stad
Administration
Företagslogga

Liknande Jobb