Hoppa till innehåll
Ansök nu
Vi på Teknikinstallation har en ökad efterfrågan på våra tjänster och söker därmed flera montörer till vårt team. Vi söker i första hand dig som vill jobba extra som timanställd med avsikt att anställningen över tid ska gå över till en fast tjänst. Har du rätt erfarenhet kan även en fast anställning vara aktuell redan nu.

Som montör hos oss kommer du att arbeta med montering av olika slag hos våra kunder. Du blir en del av en trevlig arbetsgrupp med en bra gemenskap. Vi välkomnar både dig som har erfarenhet men även dig som är oerfaren och som vill utvecklas inom området. Rollen kommer att anpassas efter dig och dina erfarenheter.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Montera AV-teknik, belysningsteknik, ljudteknik, säkerhetsteknik, data/IT och dylikt
  • Demontera och flytta befintlig utrustning
  • Kabeldragning
  • Andra tjänster av liknande karaktär som våra kunder vill ha hjälp med
Om dig

Vi söker dig som är elmontör, snickare eller har annan motsvarande erfarenhet. Vi är även öppna för dig som är nyutexaminerad eller dig som går i skolan med inriktning inom området.B-körkort är ett krav för tjänsten.

För att trivas i rollen ser vi att du är en teknikintresserad, händig person med ansvarskänsla. Du är noggrann, flexibel och gillar att lösa problem. Eftersom du kommer att ha många kontaktytor behöver du dessutom ha en god samarbetsförmåga. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Övrigt

Start enligt överenskommelse.

Geografiskt är vi placerade i Uppsala, men uppdragen finns i hela Sverige om än oftast i området Uppsala - Gävle - Stockholm - Västerås. Jobbet kan innebära övernattningar.

Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Eva Gryding på 070-690 48 89 alternativt eva@teknikinstallation.se

Ansökningar behandlas löpandeoch tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan idag!

Lär mer om våra ägarbolag nedan:

Kreativ Teknik: https://www.kreativteknik.se/

Visivi: https://www.visivi.se/

Sandahls radio och TV: https://www.facebook.com/sandahlsradioochtv/?locale=sv_SE
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
01 okt. 2023 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Teknikinstallation är ett ungt service- och bemanningsföretag inriktat mot tekniska installationer. För två år sedan började vi leverera tjänster till våra ägarbolag, men efterfrågan ökar och vi är nu underleverantörer till stora företag som kontinuerligt använder oss vid tekniskt montage och installation.

Läs mer om oss på: www.teknikinstallation.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare