Hoppa till innehåll
Jobbet.se logotyp

Montör/Bilplåtslagare

Ansök nu
Nu söker vi både en bilplåtslagare och en montör till vår verkstad i Fyrislund. Vi arbetar med samtliga bilmärken och är auktoriserade för reparation av KIA, Peugeot, Mazda och Isuzu. Du blir en del av ett sammansvetsat gäng med hög kompetens som har roligt på jobbet!

Vi på Upplands Bilplåt AB är en fullutrustad och godkänd skadereparationsverkstad som hanterar plåt, lackering, plastreparationer, glas, montering och AC. Tillsammans strävar vi alltid mot kvalitet och hög kundnöjdhet!

Nu utökar vi teamet med två nya kollegor:

Bilplåtslagare

I rollen hanterar du olika typer av skador, vilket gör att din arbetsvardag blir varierad. Vi hanterar såväl mindre som större skador där du som bilplåtslagare får göra allt från demontering, reparationer till större riktjobb. Vidare ser du även till att alla delar finns till bilen och gör eventuella efterbeställningar.

Montör

Monteringsteamet arbetar tillsammans med färdigställning av bilen när den kommer från lackeringen. Som montör hos oss arbetar du med montering av bildelar. Vidare arbetar du även med kvalitetskontroll samt med att göra det sista finliret innan bilen är färdig och kan levereras till kund.

Om dig

För båda rollerna kräv några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. B-körkort är ett krav och du behärskar det svenska språket. Som person är du ansvarstagande och noggrann. Du har en god arbetsmoral och förstår vikten av hög kundnöjdhet.

Övrigt

Placeringsort: Fyrislund, Uppsala.

Tjänsten är på heltid. Vi arbetar tvåskift vilket innebär att vi jobbar färre timmar än vanligt. Du är ledig varannan fredag.

Skift 1:
Mån-tors 06.00-13.00
Fredag 06.00-16.00

Skift 2:
Mån-tors 12.45-20.15
Fredag Ledig

Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Jonas Eriksson på 0707135228 alternativt upplandsbilplat@hotmail.com.

Vi arbetar löpande i rekryteringen och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.

Vill du bli en av oss? Välkommen med din ansökan!

Krav
  • Några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • God svenska
  • B-körkort
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
15 okt. 2023 (21 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Upplands Bilplåt AB startades 2013 och drivs av två bröder. Vi är en fullutrustad och godkänd skadereparationsverkstad i samarbete med försäkringsbolagen och hanterar både plåt, lackering, plastreparationer, glas, montering och AC. Vi reparerar samtliga bilmärken och är auktoriserade för reparation av KIA, Peugeot, Mazda och Isuzu. Idag är vi 18 medarbetare och vår verkstad finns i centrala Fyrislund.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare