J&C EL AB söker fler elektriker!

J&C EL AB söker fler elektriker!

Vill du arbeta i en verksamhet som präglas av tillväxt och framtidstro? Då har vi ett bra erbjudande till dig! Hos oss får du möjlighet att utvecklas inom företaget. Vi på J&C EL expanderar och behöver fler montörer till vårt team! Efterfrågan på våra tjänster ökar och vi söker nu erfarna serviceelektriker och entreprenadelektriker. Våra uppdrag är inte begränsade till enbart Uppsala utan öven i kringliggande orter.

Din bakgrund

Vi ser att du minst 5 års erfarenhet från branschen, är självgående och har körkort. Du vill utveckla dina kunskaper och har lätt att kommunicera. Du sätter kunden i fokus och gillar att samarbeta. Vidare behöver du kunna kommunicera obehindrat på svenska i både tal och skrift. Har du erfarenhet och/eller tycker det är roligt att installera laddboxar eller arbeta mot industrin är det meriterande.

Personliga egenskaper vi värdesätter är hög servicekänsla och förmåga att lösa problem.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder dig ett kvalificerat och självständigt arbete i ett spännande och expansivt företag med en stark marknadsposition, där vi gör det yttersta för att våra kunder och medarbetare skall trivas och utvecklas. Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vi är måna om att ha ett öppet och gott arbetsklimat där alla medarbetare bidrar till att utveckla företaget framåt. Goda möjligheter finns till personlig utveckling finns!

Ansökan och kontaktperson

Vill du vara en del av det vinnande laget? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

För mer information om tjänsten är du välkommen att ringa Christer Sparf på nummer 070-941 82 01 eller via e-post: christer.sparf@jc-el.se eller Joakim Östling på nummer 070-941 82 00 eller Joakim.Ostling@jc-el.se. Urval sker löpande så välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

Sista ansökningsdatum är 2023-04-09
Mer info
Kontaktperson Joakim Östling
Telefon 070-9418200
Email Mejla Joakim Östling
Område Uppsala stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Assemblin El AB
Sista ansökningsdag 9 apr 2023 (18 dagar kvar)