Hoppa till innehåll
GE Health Care logotyp

Processingenjörer söks till GE Health Care i Uppsala

Publiceringsdatum
13 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vill du utmana dig själv som processingenjör och vara en del av en framstående aktör i läkemedelsbranschen i tillverkning av utrustning inom cancerdiagnostik? Hos GE Health Care i Uppsala får du möjligheten att driva innovativa projekt och skapa lösningar som räddar liv. Välkommen till en dynamisk och stimulerande arbetsmiljö med trevliga kollegor!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer som processingenjör vara en del i företagets utveckling när anläggningen i Uppsala siktar på att implementera ett nytt ERP-system och samtidigt hålla framsteg i andra viktiga projekt så som introduktion av nya produkter och uppbyggnad av tillverkning i Kina.

Du kommer att ingå i teamet tillverkningsteknik som är en del av försörjningskedjan. I teamet finns i dag elva ingenjörer med en bred blandning av erfarenhet och kompetens. Som del i teamet kommer du agera hälften produktionssupport och hälften projektansvar. Vi söker därför dig som kan planera, genomföra och presentera löningar och koncept både på svenska och engelska. Vi ser att du är en lagspelare som kan kommunicera brett inom organisationen både skriftligt och muntligt.

Ansvarsområden
  • Skapa ny struktur för en EDHR i kommande ERP-system.
  • Supporta produktionsökning med förbättringar i Uppsala och Kina tillverkning.
  • Utreda avvikelser inom tillverkning enligt QMS-proceduren.
  • Implementera förändringar i tillverkningen enligt QMS-proceduren.
Du kommer att rapportera till chefen för tillverkningsteknik. Ledarskapet är öppet och kommunicerar med ett uppföljningsinriktat tankesätt. Ledaren vill se ett datadrivet tankesätt och god dokumentation bakom motiveringar eller beslut.

Kvalifikationer och erfarenhet

Krav på kompetens (behöver framgå tydligt i din ansökan):
  • 5 års erfarenhet från teknisk industri
  • Kandidatexamen i industriell teknik, maskinteknik, elektroteknik eller liknande utbildning
  • ISO9001
  • Mycket goda svenska och engelska kunskaper i tal och skrift
Önskade färdigheter
  • ISO134485
  • Erfarenhet av CAD-system, Oracle, SAP, Pyramid, Smartsheet, Trackwise och/eller Power Bi/Power Apps
Om dig

Vi söker dig som har ett starkt lösnings- och grundorsaksinriktat tankesätt. Du är konkurrenskraftig och har en driven inställning till förbättring och förändring. Planering, struktur och självledarskap är en självklarhet för din del och du innehar ett datadrivet tankesätt. Kommunikation är en av dina starka egenskaper och är nyckeln i den här rollen för att lyckas i samarbete med andra.

Hur du ansöker

För att söka tjänsten klickar du på "Sök tjänsten" ovan och fyller i formuläret eller loggar in med ditt Linkedin-konto nedan. Vänligen kontakta konsultchef Petra Henriksson via e-post: petra.henriksson@lernia.se om du har några frågor eller funderingar. Välkommen att söka detta konsultuppdrag genom att skicka in CV och personligt brev via länken.

Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag

Övrig information

Placeringsort: Uppsala
Arbetstider: Mån-fre 8:00-16:30, möjlighet till flex.
Önskad start: enligt överenskommelse, önskvärt i augusti/september
Urval sker löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag.
Anställningsform: Visstidsanställning med stor chans till förlängning och övertag av kund.

Lernia är vägen framåt

Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år. Lernia omsatte 3,3 miljarder kronor 2022 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 19 900 personer och förmedlade 11 500 bemanningskonsulter. 13 700 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster.
GE Health Care logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
14 juli 2024 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.