Hoppa till innehåll
Fresenius Kabi AB logotyp

Vi söker Processoperatörer till LVP-PSP

Ansök nu
Att arbeta som processoperatör på Fresenius-Kabi LVP-PSP är att vara en del i en tillverkningsprocess av världsklass. I vår fabrik i Uppsala tillverkas påsar för parenteral nutrition, droppåsar med näringslösning som faktiskt räddar liv!

Arbetsuppgifter
Processoperatörer på LVP-PSP arbetar med att planera, förbereda och utföra sterilisering, kvalitetssäkring, förpackning och etikettering av olika typer av droppåsar samt att noggrant dokumentera detta enligt god tillverkningssed (GMP) i protokoll, loggböcker och datasystem. Att kombinera ett hundraprocentigt fokus på kvalitet med en vilja att effektivisera och vara produktionsmässigt framgångsrik är vardagen för en processoperatör.

Verksamheten är starkt målorienterad såväl kvalitets- som produktionsmässigt. En stor del i vårt framgångskoncept är även ett aktivt arbete med mjukare frågor rörande trivsel och välbefinnande. Detta är särskilt viktigt för oss då arbetet till stor del sker i arbetsgrupper eller skiftlag. Vi förväntar oss att en processoperatör tar ansvar för både sin egen och sin arbetsgrupps utveckling, att man hjälps åt att fördela resurser och kompetens med en genomgående trevlig och respektfull attityd i en verksamhet där förutsättningar snabbt kan förändras.

Vidare har vi en vision där processoperatörer har ett ägandeskap över själva processen. Det är därför vår förväntan att du med förvärvad kompetens, entusiasm och kreativitet aktivt medverkar till att ständigt förbättra vår process, både vad det gäller kompetensökning och utbildning av personal samt rent maskinella och kvalitets- eller processmässiga effektiviseringar.

I vår produktion samsas mer handfast teknik som servomotorer, magnetventiler och cylindrar med mer systemorienterad teknik i form av SAP-baserade system, robotapplikationer samt interna mjukvarusystem för processkontroll och kvalitetssäkring. Att ha kompetens inom någon form av tekniskt fält som till exempel; data/IT, teknik, mekanik eller el är därför något vi värderar mycket högt hos en processoperatör.

Om dig
Du som söker:
  • Har som lägst avslutad gymnasieutbildning
  • Samarbetar och kommunicerar väl med andra
  • God kunskap i svenska och engelska i både tal och skrift då verksamheten är uppbyggd på läsande av manualer och instruktioner
  • Trivs med att arbeta skifttider; dag, kväll, natt och helg
  • Har ambitionen att utvecklas med och hos Fresenius Kabi
Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Framåtanda och ledaregenskaper värdesätts.

Vi har en stark tro på vår personal och sköter en betydande del av vår rekrytering till tjänster inom till exempel ledarskap, teknik, underhåll och kvalitet internt. Vi hoppas därför att du ser en anställning som processoperatör som ett steg i en långvarig företagsmässig relation där du kan utvecklas inom Fresenius Kabi och Fresenius Kabi utvecklas av dig.

Om tjänsten
Tjänsten är en visstidsanställning i prövosyfte som efter 6 månader övergår i tillsvidareanställning efter överenskommelse mellan parterna.
Tillträde omgående. Arbetstiden är förlagd till 5-skift med varierande arbetstider under dygnets alla timmar.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Gustav Wahlstedt via mail, gustav.wahlstedt@fresenius-kabi.com
För fackliga kontaktperson kan du mejla till if.metall.uppsala@fresenius-kabi.com eller ringa: 018–644 394 för kontakt med IF Metall.

Varmt välkommen med din ansökan via länken. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via e-mail eller post.
Urval och intervjuer sker löpande. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag, tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Telefon
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
18 juni 2023 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett växande företag med cirka 1000 anställda i Sverige och över 40 000 anställda världen över. Vår stolthet för våra produkter genomsyrar hela företaget. I våra medarbetarundersökningar lyfts kollegorna, utvecklingsmöjligheterna och den familjära stämningen upp som några av de bästa sakerna med att arbeta på Fresenius Kabi.

Att vara en del i Fresenius Kabi är synonymt med att vara en del i en miljö med framtidsutsikter. Vi tror på vår personal och är passionerad i vår utveckling av alla våra medarbetare. Hur den utvecklingen ser ut har du stora möjligheter att påverka själv.
Fresenius Kabi har dessutom blivit utsedda till Karriärföretag 2023 och därmed en attraktiv arbetsgivare i Sverige tack vare våra unika karriärmöjligheter.
Vår globala organisation medför att det finns en stor variation av vägar att välja som ett led i din framtida utveckling.

Liknande jobb