Hoppa till innehåll

Platschef till Fastighetssnabben

Vi söker platschef i Uppsala!

Som platschef ansvarar du för att skapa goda förutsättningar för medarbetarna att utföra sina uppdrag med rätt kvalitet på rätt tid, se till att de tar ansvar och utvecklas i sina roller. Du ansvarar för att kommunikationen fungerar såväl internt som externt mot uppdragsgivare. Du ser till att verksamheten bedrivs i enlighet med företagets policys, riktlinjer, affärsidé, värdegrund och kontinuerligt verkar för att Fastighetssnabben utvecklas. Säkerhetsklassning kan komma att genomföras, vilket innebär att det ställs särskilda krav på dig som person.

Kvalifikationer: Vi söker dig som har några års erfarenhet att leda personal med ett genuint intresse för människor. Du skall ha yrkeskunskap inom fastighetsförvaltning eller liknande verksamhet.

Som platschef har du personalansvar och hanterar såväl medarbetarsamtal som lönesamtal. Du ska vara självgående och ha lätt för att ta folk och struktur för att hantera många olika uppdrag samtidigt. I din roll ingår att rapportera internt och se till att mål och nyckeltal uppnås.

Arbetet innebär mycket kontakter med medarbetare och till viss del kontakt med kunder varför det är viktigt att du är serviceinriktad och har en positiv framtoning

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. Som person är du engagerad, nyfiken samt har ett stort intresse för allt som rör fastigheter.

Stämmer detta in på dig så kan Fastighetssnabben erbjuda dig en tjänst i en organisation som präglas av stolta medarbetare som trivs tillsammans, ställer upp för varandra och kunderna. Hos oss blir du en del av en växande verksamhet med kontor som täcker en stor del av Sverige. Genom vårt utbildningskoncept FS-akademin får du den kunskap och de redskap du behöver för att göra ett bra jobb.

Sista ansökningsdag: 2023-12-17. Urval och intervjuer sker löpande så ansök redan idag! Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.

För information: Anders Gustafsson, Regionschef, 010-130 86 68

Vi har gjort vårt val av kanaler för marknadsföring av denna rekrytering och undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.
Fastighetssnabben AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
17 dec. 2023 (14 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Fastighetssnabben arbetar med drift och förvaltning av bostadsfastigheter och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder komplett förvaltning med allt från drift, underhåll, hyresadministration, redovisning, bokslut till energianalys och optimering. Bland våra kunder märks såväl större som mindre fastighetsägare samt stat och kommun. Fastighetssnabben bedriver verksamhet i hela landet med huvudkontor i Gävle. Vi omsätter ca 500 miljoner och har ca 300 anställda.
http://www.fastighetssnabben.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Västerås
Fastighet
Företagslogga
Luleå
Fastighet
Företagslogga

Liknande Jobb

Uppsala stad
Organisation & ledning
Företagslogga
Uppsala stad
Organisation & ledning
Företagslogga
Uppsala stad
Organisation & ledning
Företagslogga