Hoppa till innehåll
EW Fritid AB logotyp

KUNDMOTTAGARE/RESERVDELSTEKNIKER TILL EW FRITID

Publiceringsdatum
27 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Nu utökar vi vårt team med ytterligare en Kundmottagare/reservdelstekniker!

Nu stärker vi vårt kundmottagarteam med en ny kollega! Rollen innebär att ta emot våra verkstadskunder och lägga fokus på att leverera kundservice av högsta klass. Om detta låter lockande, kan det vara just dig vi letar efter.

Vi söker dig som vill vara med och fortsätta att befästa vår position som Upplands marknadsledande leverantör av fritidsfordon.

Om oss
EW Fritid är Uppsalas största försäljningsföretag av fritidsfordon (husbilar/husvagnar). Vi är en heltäckande återförsäljarorganisation för några av de största och mest välkända märkena på marknaden såsom Kabe, Adria, Dethleffs och Sun Living. Vi säljer även begagnade husbilar & husvagnar av en mängd olika märken.

Vår anläggning ligger i Uppsala där vi har 2 försäljningshallar, en egen verkstad auktoriserad för Kabe och Adria och en KAMA tillbehörsbutik.

Som Kundmottagare/reservdelstekniker på EW Fritid
Som kundmottagare/reservdelstekniker är din roll att välkomna våra verkstadskunder när de anländer till anläggning för att lämna in sina fritidsfordon för service eller garantireparation. Du är ansvarig för att upprätthålla kommunikationen med kunden, informera dem om eventuella åtgärder som behövs för deras bil, och bistå med kundsupport på plats och via telefon och teknisk vägledning vid behov. I kombination med kundmottagningen så innefattar även arbetsuppgifter att hantera vårt lager av reservdelar samt assistera våra servicetekniker med rätt reservdelar och material vid reparationer och underhåll. Ditt mål är att säkerställa att våra kunder är nöjda med våra serviceåtgärder och att guida dem genom verkstadsbesöket på ett professionellt och effektivt sätt.

Tjänsten innebär arbete vardagar enligt schema.

Som en del av oss
På EW Fritid kommer du jobba i ett starkt verkstadsteam med erfarna kollegor, i en arbetsmiljö där du kommer ha goda möjligheter att vidareutvecklas inom yrket.

Vi har välbesökta försäljningshallar och en stor återkommande kundkrets.

Vår framgång och framtida utveckling är beroende av personalens engagemang och service. Vi lägger därför stor vikt vid att vår personal ska trivas, och arbetar aktivt för en stark teamkänsla.

Om dig
Eftersom ditt arbete innebär många sociala kontakter, både internt och externt, är det av yttersta vikt att du trivs med att kommunicera med olika människor och att du förstår betydelsen av att vara noggrann, positiv och serviceinriktad. Du bör vara engagerad och motiverad för att utföra ditt arbete på bästa möjliga sätt och uppskatta variationen mellan olika arbetsuppgifter. Att trivas i en dynamisk och ibland stressig miljö är också viktigt.

För att lyckas i rollen är det avgörande att du kan organisera ditt arbete självständigt samtidigt som du är en samarbetsvillig lagspelare som är redo att stötta dina kollegor. Du behöver inte vara en expert på fritidsfordon, men om du har ett intresse för husbilar, husvagnar, bilar och teknik eller är allmänt nyfiken och lärande tror vi att du kommer att ha lättare att förstå vår verksamhet och hjälpa våra kunder på ett effektivt sätt genom deras verkstadsbesök.

Vi ser att du som söker tjänsten har:
  • Erfarenhet av service/kundbemötande.
  • Goda datakunskaper och lätt att sätta dig in i olika system.
  • Behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift för att kunna kommunicera med våra kunder.
  • B- körkort är ett krav (Manuell växellåda)
Meriterande om du arbetat med reservdelar/fordon eller andra tekniska/mekaniska produkter.

I rekryteringsprocessen kommer vi lägga en stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ansökan
Är du den vi söker, skicka in ditt CV och personliga brev via länken så snart som möjligt och senast 18 Juli 2024. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande så tjänsten kan komma att bli tillsatt före sista ansökningsdatum.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jesper Skytén på jesper.skyten@ewfritid.se
EW Fritid AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 juli 2024 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren