Hoppa till innehåll
EW Fritid AB logotyp

Husbilsmekaniker/Tekniker till EW Fritid

Nu utökar vi vårt team med ytterligare en husbilsmekaniker/tekniker!

Nu förstärker vi vårt team på verkstadssidan och söker en mekaniker till husvagnar och husbilar. Vi söker dig som vill vara med och fortsätta att befästa vår position som Upplands marknadsledande leverantör av fritidsfordon.

Som Husbilsmekaniker/tekniker på EW Fritid
Kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att innebära enklare montering, reparationer och allmän husbil- och husvagnsservice. Du kommer att få arbeta brett med allt ifrån felsökning av el, kylskåp, pannor, gasol och vattensystem. Arbetet kommer också bestå av enklare montering av tv antenner, solceller, markis m.m. och du behöver därför vara kreativ för att hitta bästa lösningar eftersom monteringen ser olika ut på olika fordon. Som person är du driftig, händig, uppfinningsrik, ansvarsfull och inte rädd för att ta i. Du är nyfiken av dig, arbetsglad och villig att hela tiden lära nytt. Viktigt är god samarbetsförmåga som bidrar till en positiv och utvecklande atmosfär. Du kommer ha daglig kundkontakt med våra kunder.

Tjänsten innebär arbete vardagar enligt schema.

Som en del av oss
På EW Fritid kommer du jobba i ett starkt verkstadsteam med erfarna kollegor, i en arbetsmiljö där du kommer ha goda möjligheter att vidareutvecklas inom yrket. Vi har välbesökta försäljningshallar och en stor återkommande kundkrets. Vår framgång och framtida utveckling är beroende av personalens engagemang. Vi lägger därför stor vikt vid att vår personal ska trivas, och arbetar aktivt för en stark teamkänsla.

Om dig
För att lyckas väl i denna ska du kunna arbeta självständigt samt i grupp. Att du har en lösningsorienterad inställning och att du kan hantera stress på ett bra sätt, då tempot är högt. Du behöver även kunna arbeta strukturerat och planera din tid. Du bidrar till en god arbetsmiljö, är välorganiserad och trivs med att jobba efter utsatta mål. Du är effektiv, noggrann, nytänkande och värderar att jobba i ett gäng med fantastisk gemenskap där alla bidrar till trivsel och glädje på arbetsplatsen.

Körkort är ett krav.

Tidigare erfarenhet av fordons och husvagnsreparationer är mycket fördelaktigt i denna roll, men vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ansökan
Är du den vi söker, skicka in ditt CV och personliga brev via länken så snart som möjligt, dock senast 23 Juni 2023. Sök tjänsten här.

Urval och intervjuer sker löpande så tjänsten kan komma att bli tillsatt före sista ansökningsdatum.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jesper Skytén 018-18 31 80 Jesper.Skyten@ewfritid.se
Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
24 juni 2023 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

EW Fritid är ett väletablerat försäljningsföretag i Uppland inom fritidsbranschen. Vi säljer husbilar och husvagnar och är en heltäckande återförsäljarorganisation för Kabe och Adria, samt begagnade produkter som vi tror på. Vår anläggning ligger i Uppsala där vi har 2 försäljningshallar, en egen verkstad auktoriserad för Kabe och Adria och en KAMA tillbehörsbutik.

Liknande jobb