Hoppa till innehåll
Essde Teknik AB logotyp

CNC Tekniker

Publiceringsdatum
17 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om företaget
I samarbete med B3 Personal söker nu Essde Teknik AB en driven CNC tekniker. Företaget strävar ständigt efter att uppnå perfektion och deras kunder kräver endast det bästa. 
 
Essde Teknik AB är ett företag specialiserat på prototyper och tillverkning av mindre serier. Den större delen av verksamheten består av skärande bearbetning, med framförallt utvecklingsföretag inom bioteknik, medicinteknik, telecom och rymdteknik som kunder. 

Om tjänsten
Som CNC tekniker kommer du få ett helhetsansvar för tillverkningen av de komponenter du tillverkar. Utöver programmering och ställ av CNC-maskiner kommer du även arbeta med den dagliga driften, vilket kräver en god allroundförmåga.
 
Essde Teknik är ett mindre företag som präglas av hög kvalitet och god trivsel. Därför lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekrytering. För att trivas på Essde Teknik tror vi att du är målmedveten, resultatinriktad och har en positiv inställning. Du drivs av strävan efter perfektion och gillar att utmanas i ditt arbetssätt. Du ställer de högsta kraven på dig själv i ditt arbete och strävar ständigt efter att bli bättre. Du ser framemot att arbeta tillsammans med kollegor och arbetsgivare som delar denna sträva av att nå högsta kvalité. Du kommer även få arbeta nära kunder och tillsammans komma fram till bästa arbetstillvägagångssätt att nå era gemensamma mål.  
 
Det är meriterande om du har erfarenhet av nedan då det är stående inslag i din arbetsdag
 
*                          Drift av process av/i tillverkningsmaskiner
*                          CAM-programmering i Gibbs Cam och beredning
*                          Processkontroll
*                          Kvalitetskontroll
*                          Batchdokumentation

Du erbjuds
En engagerad arbetsgivare som kommer investera i dig som medarbetare. Interna utbildningar samt utvecklingsmöjligheter inom företaget finns för dig med rätt driv. Rollen är en tillsvidaretjänst med 6 månaders tillämpad provanställning, Arbetstider är 8-17, mån-fre. Lön enligt Ö.K. Arbetsplatsen ligger i Uppsala.  
Ansökan
Låter det som en spännande tjänst? Ansök redan idag, urval sker löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag. Ansökan görs endast via vår hemsida www.b3p.se. Vill du veta mer om tjänsten eller har några frågor är du välkommen att kontakta Alexander på mail alexander@b3p.se eller telefon 0763-28 69 53.
 
Observera att vi inte tar emot några ansökningar via mail eller telefon.

Liknande Jobb

Essde Teknik AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
25 februari 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren