Hoppa till innehåll
Clockwork logotyp

Styrelseledamöter till Länsförsäkringar Uppsala

Ansök nu
Om företaget
Att jobba i ett företag med 147 000 ägare är annorlunda. Det påverkar nästan allt vi gör. Vi måste till exempel vara extra bra på att se och förstå de verkliga behoven hos människor och företag som lever och verkar här. Men vi kan också tänka mer långsiktigt och bidra till hållbarheten i vårt län, på riktigt. Helt enkelt engagera oss i sådant som vi vet ligger våra kunder varmt om hjärtat. Tillsammans skapar vi trygghet och förverkligar drömmar.

Dina arbetsuppgifter
I mars 2024 är det årsstämma i Länsförsäkringar Uppsala och valberedningen har i uppdrag att ta fram kandidater till styrelsen. Länsförsäkringar Uppsala samarbetar med Clockwork Rekrytering för att hitta de mest kvalificerade kandidaterna till detta spännande och utmanande förtroendeuppdrag. Vi har idag en engagerad och kompetent styrelse där det är högt i tak och där ledamöternas olika erfarenheter, personligheter och kompetenser tas tillvara. Styrelsen träffas 6-8 gånger per år och till det kommer strategiarbete och arbete i utskott.

Vi utökar nu vår styrelse och söker två nya ledamöter med olika erfarenhet och inriktning för att vara med och bygga framtidens Länsförsäkringar Uppsala. Att vara styrelseledamot i Länsförsäkringar Uppsala är ett spännande och utvecklande uppdrag där du får vara med och påverka utvecklingen av ett kundägt och lokalt bank- och försäkringsbolag. Socialt, ekonomiskt och miljömässigt ansvar är grunden i vår verksamhet och därför är hållbarhetskompetens något vi söker hos våra nya styrelsemedlemmar. Då vi verkar inom en bransch med tydliga krav från Finansinspektionen är erfarenhet och kompetens inom bank, affärsjuridik och compliance väsentligt. Även digitalisering, IT-säkerhet, digitala affärsmodeller, digital försäljning samt affärsutveckling är kompetensområden som vi söker till framtidens styrelse.


Din profil
Förutom att dela våra värderingar; affärsmässig, handlingskraftig och engagerad, är du prestigelös, ödmjuk och inlyssnande. Självklart är du väl förberedd och påläst inför varje styrelsemöte och bidrar aktivt till diskussion och beslut under möten och andra sammankomster. Du har god förmåga att snabbt sätta dig in i nya frågeställningar och läsa in omfattande material. Du har mycket energi att lägga på uppdraget och du ger energi till din omgivning. Hög integritet är särskilt viktigt för ett uppdrag i ett kundägt bolag inom finansbranschen. Ett absolut krav för uppdraget är att du bor i Uppsala län.

Ansökan
Länsförsäkringar Uppsala samarbetar med Clockwork Rekrytering som tillsammans med valberedningen söker kandidater för detta uppdrag. Tror du att detta kan vara något för dig kan du anmäla ditt intresse på www.clockworkpersonal.se senast 1 oktober.
Du kan även kontakta Chefsrekryterare Petra Forsberg Kyller 0733-51 27 09 eller petra.forsberg.kyller@clwork.se

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro.

Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, interim management, matchning och rekrytering. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare