Rekryteringskonsult

Rekryteringskonsult

Om oss
Hej Uppsala! Är du vår nya kollega?

Vi på Clockwork inleder nu rekryteringen av en rekryteringskonsult till vårt fina kontor mitt i centrala Uppsala. Vi älskar att kompetensförsörja företag i Uppsalaregionen och att matcha talanger till arbetsplatser där de trivs och bidrar till mål och visioner. Glädjen i vårt arbete smittar av sig bland de människor vi samarbetar med och de ger oss fina omdömen, detta vet vi för att i våra mätningar hyllas vår personal till skyarna! Vi är extremt stolta och ödmjuka inför branschmätningen från svenskt kvalitetsindex (SKI), där vi fått högst betyg i hela bemanningsbranschen två år i rad!

Vi på Clockwork är ett härligt gäng med lång erfarenhet från rekrytering där vår företagskultur är det viktigaste vi har, därför ser vi ofta till att fira tillsammans. Två gånger per år samlar vi ihop hela gänget från våra 22 kontor runt om i landet och reser ihop, en fantastisk kick-off på vintern och en underbar på sommaren.

Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se


Dina arbetsuppgifter
För att stärka vårt team i Uppsala så söker vi nu en driven och affärsinriktad person som vill arbeta som säljande rekryteringskonsult. Som rekryteringskonsult är du ansvarig för att driva och utveckla nya kundrelationer genom att förstå och sätta dig in i företagens utmaningar och hjälpa kunden till ökad lönsamhet.

Dina dagar består av att jobba med kravspecifikationer, annonsering, search, urval, intervjuer, referenstagning, tester och uppföljning. Dessutom är din proaktivitet för att utöka ditt nätverk genom att kontinuerligt träffa nya kunder och kandidater en stor del av din vardag. Du ansvarar för hela rekryteringsprocessen från förfrågan till fakturering där fokus ligger på rekrytering av ledande tjänster och specialister varför vi tror att du är bekväm och har erfarenhet av att arbeta mot företagsledningar och andra strategiska funktioner hos dina kunder.

Du kommer att vara en nyckelspelare i vår verksamhet och ansvara för att dina kunder alltid får förstklassig leverans. Detta är en viktig del för att vi ska fortsätta ha branschens mest nöjda kunder!


Din profil
Vi söker dig med erfarenhet från rekrytering, gärna i kombination med akademisk utbildning inom HR-området. Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete i ledande befattning eller i bemanningsbranschen. Vi tror att du har ett stort lokalt kontaktnät.

För att trivas med att jobba hos oss ska du vara lösningsorienterad samt drivas av att skapa lönsamma lösningar för dina kunder och för Clockwork. Jobbet ställer stora krav på din förmåga att skapa dina egna affärer och att du på ett förtroendeingivande sätt kan tillföra ett långsiktigt värde i våra kunders organisationer. Du är engagerad, lyhörd och prestigelös och gillar att arbeta i ett högt tempo med hög aktivitetsnivå där ingen dag är den andra lik.

Clockwork är ett företag med starka värderingar (glädje, engagemang, närhet och affärsmässighet) vilka vi ser att du delar för att passa in och trivas hos oss. För oss innebär detta att man är van att agera snabbt och inte skjuta saker på framtiden, att man har en stark drivkraft och trivs med att ha mycket att göra.

Du välkomnas till en öppen och familjär miljö med fantastiska kollegor där vi på Clockwork uppmuntrar och ger utrymme för individuella initiativ likväl som vi betonar vikten av lagets gemensamma framgång.

Clockwork är här för att stanna, vill du vara med på vår resa?


Ansökan
Sök tjänsten på www.clockworkpeople.se. Vi intervjuar löpande och tillsättning kan ske innan annonstiden löper ut.

Har du frågor eller funderingar kontakta gärna Marknadsområdeschef Mattias Gäreskog på 0733-51 27 09 eller via mail: mattias.gareskog@clwork.se


Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://clockworkpersonal.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej Uppsala! Är du vår nya kollega? Vi på Clockwork inleder nu rekryteringen av en rekryteringskonsult till vårt fina kontor mitt i centrala Uppsala. Vi älskar att kompetensförsörja företag i Uppsalaregionen och att matcha talanger till arbetsplatser där de trivs och bidrar till mål och visioner. Glädjen i vårt arbete smittar av sig bland de människor vi samarbetar med och de ger oss fina omdömen, detta vet vi för att i våra mätningar hyllas vår personal till skyarna! Vi är extremt stolta och ödmjuka inför branschmätningen från svenskt kvalitetsindex (SKI), där vi fått högst betyg i hela bemanningsbranschen två år i rad! Vi på Clockwork är ett härligt gäng med lång erfarenhet från rekrytering där vår företagskultur är det viktigaste vi har, därför ser vi ofta till att fira tillsammans. Två gånger per år samlar vi ihop hela gänget från våra 22 kontor runt om i landet och reser ihop, en fantastisk kick-off på vintern och en underbar på sommaren. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se