Försäljningschef – Rekryteringskonsult, Uppsala

Försäljningschef – Rekryteringskonsult, Uppsala

Dina arbetsuppgifter

Nu längtar vi efter dig! Som marknadsområdeschef är det du som bygger upp och leder vår helt nya verksamhet i Uppsala.

Du kommer ansvara för att bygga upp ett team av specialister på både bemanning och rekrytering, räkna med att själv ha fingrarna i syltburken och både sälja och leverera. Du omges av härliga affärsrelationer som du odlar och får att växa. Du och ditt team sprider hög energi, arbetsglädje och längtar efter att det ska bli måndag. Att bilda affärsrelationer och att få nätverk och kontakter att växa och bli fler är en av anledningarna till att du längtar till jobbet varje morgon.

Din profil

Du är energiknippet som människor vill ha omkring sig. Du har en vinnarskalle som går tio steg extra när andra nöjer sig med två. Du är nyfiken, alltid proaktiv och affärslivet är din arena. Din omgivning beskriver dig som ett socialt geni som får folk att bli sig själva.

Låt oss inte krångla till detta för mycket, skriv nu ihop storyn om dig och hur du kan sätta Clockwork ordentligt på kartan i Uppsala. Hos oss får du ett stort crew med vänner omkring dig, närmare bestämt 70 stycken på 17 orter runt om i hela norra Sverige, välkommen!

Du söker tjänsten via www.clockworkpersonal.se och ring gärna VD Petter Lundgren tfn 0733-512707 om du har frågor om oss eller om tjänsten. Annonsen ligger ute till 7 juni men urvalet sker löpande, så sök tjänsten så snart du kan!
Mer info
Kontaktperson Petter Lundgren
Telefon 0733-512707
Område Uppsala stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 juni 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej Uppsala, vi kan inte hålla oss längre, vi bara måste etablera oss i denna härliga stad! Vi är ett helt galet gäng på 70 personer som älskar våra kunder och varandra. Vår företagskultur är det viktigaste vi har, därför ser vi till att ofta fira tillsammans. Två gånger per år samlar vi ihop hela gänget från våra 17 kontor runt om i landet och reser ihop, på vintern till Åre och på sommaren till Medelhavet.

Det bästa och viktigaste vi vet är att kompetensförsörja Sveriges näringsliv och offentliga marknad med de hetaste talangerna. Och vet du, glädjen i vårt jobb smittar av sig på våra kunder som ger oss osannolikt bra omdömen, det vet vi för i våra mätningar hyllas vår personal till skyarna.

Det gör att de attraktivaste varumärkena vänder sig till oss, de förstår att genom att jobba med oss på Clockwork så smittas man av framgången. Jämställdhet är mycket mer än en hjärtefråga för oss och får oss att göra större skillnad än vad som förväntas av oss.