Orderhanterare till kund i Tierpsområdet

Orderhanterare till kund i Tierpsområdet

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu en orderhanterare till en av våra kunder i Tierp. Du kommer huvudsakligen att arbeta med att ta emot och registrera order, samt planera och koordinera leverans av produkter. Du kommer ha mycket kontakt med såväl kunder som kollegor i tillverkningen och fungerar som spindeln i nätet. Ditt arbete sker i samarbete med dina kollegor men du har egna områden som du själv ansvarar över. Administrativt arbete är något du trivs med samtidigt som du även trivs med att ha kundkontakt via såväl mail som telefon.

Din profil

Du som söker har en examen inom industriell ekonomi alternativt som ekonomiingenjör på högskolenivå. Har du tidigare erfarenhet av arbete inom tillverkande industri ser vi det som meriterande, men tjänsten kan även passa dig som nyligen tagit examen och vill starta din karriär. Du är tekniskt intresserad och lockas av att arbeta i högt tempo med varierade uppgifter. Administrativt arbete är något du är van vid och du har goda kunskaper i MS Office. Att kommunicera på svenska och engelska i såväl tal som skrift är ingenting som hindrar dig. Som person är du strukturerad, ansvarstagande och social. Du har ett starkt driv och stor nyfikenhet, och du har inga problem att ta egna initiativ. Låter det som att det är dig vi beskriver? Då ser vi fram emot att läsa din ansökan!

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund i Tierpsområdet. Uppdraget sträcker sig på sex månader med start omgående med chans till förlängning.

Sök tjänsten via vår hemsida www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt då vi kallar in kandidater löpande på intervju under ansökningsperioden, dock senast 2019-12-15. För vidare frågor kontakta gärna Josefine Hjelte på 073-351 27 50 eller josefine.hjelte@clwork.se. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Josefine Hjelte
Telefon 073-351 27 50
Område Uppsala stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 15 dec 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se