Hoppa till innehåll

Vågadministratör

Peab AB är ett svenskt bygg- och anläggningsföretag med en omsättning på omkring 57 miljarder kronor och en personalstyrka på cirka 16 000 anställda. Företaget har sin huvudsakliga verksamhet i Norden där deras affärsområden består av bygg, anläggning, industri och projektutveckling. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Vi söker nu en vågadministratör till Swerock som är ett dotterbolag till Peab.

Swerock är en av landets största leverantörer av material och tjänster till bygg- och anläggningsbranschen. Med gedigen kunskap, personligt engagemang och lokal närvaro skapar vi helhetslösningar som gör ditt projekt mer hållbart.

Swerock är den självklara partnern om du ska bygga en bro, anlägga en järnväg, schakta inför ett husbygge eller rena överskottsmassor. Genom stora satsningar på utveckling och med hållbarhet som främsta drivkraft ligger vi i framkant när det gäller att skapa smarta lösningar för framtidens byggande.

Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss? Välkommen med din ansökan redan idag!

Din roll

Just nu söker vi en vågkontorist till Swerock i Uppsala med start omgående. Swerock är en av Sveriges största leverantörer av material och tjänster till bygg- och anläggningsbranschen där du som vågkontorist spelar en väsentlig roll i att tillgodose våra kunders behov och bistå med enastående service.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på 6 månader vilket innebär att du är anställd av Clevry och arbetar som konsult hos Swerock. Efter 6 månader är ambitionen att du ska bli anställd direkt hos vår kund alternativt att kontraktet förlängs via oss.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
 • Besvara inkommande samtal från chaufförer
 • Ansvara för in- och utvägningar av lastbilar
 • Registrera information, eventuell prisjustering samt säkerhetsställa att rätt information ligger inne i systemet
 • Enklare fakturering samt övrig administration
 • Lättare serviceåtgärder för att se till att vågen är i gott skick
Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Varierar mellan 06.45-16.00, måndag till fredag

Placering: Uppsala

Din profil

Vi söker dig som har:
 • Fullständig gymnasieexamen
 • Tidigare erfarenhet av att arbeta med service och kundbemötande
 • Tidigare erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter
 • God data- och systemvana
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska
 • Har B-körkort och tillgång till bil
Vi söker dig som trivs att arbeta både självständigt och i team, och har god struktur i dina åtaganden. Du trivs i en social roll och har en känsla för service. Du är ansvarstagande, öppen, lyhörd och har lätt för att ta egna initiativ. Vi tillämpar en löpande urvalsprocess och välkomnar din ansökan redan idag!

Rekryteringsprocessen

I denna rekryteringsprocess samarbetar företaget med konsult- och rekryteringsföretaget Clevry. Vi på Clevry ser att soft skills är minst lika viktiga som hard skills. I denna rekrytering kommer du därför, när du har ansökt, få genomföra ett självskattningstest. Det tar cirka 20 minuter att genomföra testet och vi rekommenderar dig att genomföra testet i samband med ansökan. Vid en eventuell intervju med Clevry kommer svaren gås igenom mer ingående.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta oss på telefonnummer +46 72 858 27 55. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om Clevry

I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Följ oss gärna på LinkedIn Clevry Sweden
Clevry logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
15 dec. 2023 (17 dagar kvar)
Typ av anställning

Kontaktperson
Hanna Estenstad
Telefon

Om arbetsgivaren

CLEVRY

Lindhagensgatan 74
112 18 Stockholm
08-612 04 90

Fler jobb från samma arbetsgivare

Linköping
Service & Kundtjänst
Företagslogga
Södertälje
Försäljning
Företagslogga
Södertälje
Försäljning
Företagslogga