Btwentyfour - Global Account Manager

Btwentyfour - Global Account Manager

Vi söker ytterligare en senior representant till vårt globala sälj-team!

Är du redo för en spännande utmaning inom global försäljning? Som del i säljteamet på Btwentyfour är du med och skapar de bästa förutsättningarna för att optimera processer inom Supply Chain. Rollen passar dig som gillar att bygga och förstärka affärsrelationer globalt.

Om rollen
I det globala säljteamet har du starkt fokus på att förstå våra kunders förutsättningar och behov. Baserat på analys kommer du att identifiera försäljningsmöjligheter och leda kunden till att uppnå maximal effekt av sin investering och deltagande i vår retail-infrastruktur. Dina kunder är ofta marknadsledande företag/varumärken inom retail; mode, skor, sport, outdoor, skönhet och inredning. Arbetet sker i nära samarbete med övriga avdelningar inom företaget. Som en del av säljteamet hos Btwentyfour kommer du vara involverad i tvärfunktionella team och samarbetsprojekt av olika karaktär.

Ansvarsområden
  • Etablera nya försäljningsmöjligheter och leads.
  • Driva och utveckla försäljning hos befintliga kunder.
  • Proaktiv försäljning genom att vägleda kunder att bygga sitt individuella ECO-system baserat på applikationerna och verktygen i vår infrastruktur.
  • Generera tillväxt och uppnå fastställda försäljningsmål.
  • Ge ständig marknadsfeedback till produkt- och marknadsteamet.
Vem är du?
Oavsett vilken position vi rekryterar till så är opretentiös, kommunikativ och konstruktiv egenskaper vi eftersöker. För att vidare trivas i rollen tror vi att du behöver vara resultatdriven, samarbetsvillig och ha god förståelse för detaljhandeln.
  • Du är en självständig person med integritet som samtidigt motiveras av samarbete.
  • Du är ödmjuk, uppriktig och har en öppen personlighet.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav. Flytande franska och/eller tyska är mycket efterfrågat som komplement men så klart inget krav.
Om oss
Att arbeta med globala affärspartners ger oss möjlighet att göra stor inverkan samtidigt som vi förblir ett sammansvetsat team. Btwentyfour föddes som ett familjeföretag och oavsett hur många detaljhandelsjättar vi arbetar med så genomsyrar den varma, välkomnande och familjära känslan hela vårt företag. Vårt team är mycket skickligt, drivs av innovation och inspireras av förändring. Vi är här för att göra skillnad, för att växa och ha kul medan vi håller på. Vi erbjuder flexibla arbetstider, hybridarbetsplats och friskvårdsbidrag. På fredagar bjuder vi på frukost på kontoret eftersom vi gillar att umgås.

Kontakt och ansökan
Infinity är framgångsrika i att rekrytera excellens till kulturellt starka företag och vår självklara partner i denna rekrytering. För mer information, vänligen kontakta Emil Nilsson, Infinity, tel. +46 705591192 eller Mårten Näsvall, Infinity på e-post: marten.nasvall@infinityhr.se.

Ansök nu via formuläret nedan!

Intervjudatum
v. 7-8: Infinity intervjuer
v. 9: Btwentyfour intervjuer
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager, Account Manager, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 feb 2023 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Btwentyfour är på väg att sätta standarden och optimera organisationers förutsättningar till en extraordinär utveckling inom det digitala området. Btwentyfours internationella affärsnätverk har skapats med ett långsiktigt fokus på bolagets Open Commerce-principer vilket innebär sömlös effektivisering och automatisering av hela organisationens värdekedja - från fabrik till konsument. Btwentyfour's "back-bone" har formats utifrån världens snabbast föränderliga industrier där marknaden är i ett ständigt utvecklande tillstånd. Vi utmärker oss genom att ge varje organisation fullständiga möjligheter att skapa helt individuellt optimerade affärsnätverk som ger alla möjligheter att fullt ut följa organisationens tillika marknadens behov och krav. Sedan starten har Btwentyfour bistått köpande och säljande organisationer i resan att gå från lokala och individuella utbyten av data med affärspartners till att via nätverkets "back-bone" erbjudas extraordinära förutsättningar till att bygga individuellt anpassade digitala ekosystem för varje organisations behov. Våra kunder kan därför säkerställa och överföra kvalitetssäkrad data till alla typer av affärspartners och solution providers, vilket möjliggör organisationers fulla interaktion med konsumenter över hela världen.