Hoppa till innehåll
Brightby Bemanning logotyp

Ekonomiassistent till Brightby, Uppsala

Publiceringsdatum
25 oktober 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Just nu rekryterar affärsområdet Brightby Bemanning en ekonomiassistent.

Våra kunder har ständigt behov av duktiga ekonomer och vi söker dig som har en bredd i din kunskap och som vill arbeta i växande bolag med dynamiska ekonomifunktioner.
Om du har några års erfarenhet av brett ekonomiarbete där du som person är initiativtagande, kvalitetsmedveten samt har en positiv inställning och ser lösningar i stället för problem så ska du fortsätta att läsa - du kan vara rätt för tjänsten!

I din roll som ekonomiassistent kommer du jobba brett med varierande arbetsuppgifter inom området, bland annat kund- och leverantörreskontra där du även är behjälplig vid bokslutsarbete. Vidare innefattar dina uppgifter ekonomirelaterad administration som är nödvändig för att säkerställa att arbetet på en avdelning fortlöper effektivt och smidigt.


Huvudsakliga arbetsuppgifter/ ansvarsområden:

  • Leverantörsreskontra med löpande redovisning
  • Kundreskontra inklusive fakturering
  • Rese-/kostnadsredovisning och administration
  • Annan relaterad ekonomiadministration samt kontinuerlig förbättring av processer och rutiner


Kvalifikationer:

  • Har relevant utbildning inom ekonomi
  • Har minst 2+års relevant erfarenhet sedan tidigare från liknande roll inom ekonomi
  • Har ett gott sinne för struktur och ordning
  • Har mycket god systemvana. Meriterande om du tidigare jobbat i större system som SAP, Unit4, Netsuite, Dynamics, IFS, mfl.
  • Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.

För att lyckas och trivas i rollen är du serviceinriktad och har en känsla för detaljer där du gör det lilla ”extra”. Du förmår att ta egna initiativ och effektivt driva processer i mål utan att tumma på kvalitén. Du är en sann lagspelare som är enkel och flexibel samt har lätt för att kommunicera med såväl kollegor som externa kontakter.

Mer om rollen

Våra kunder är ofta belägna i och runt Uppsala.

Många gånger erbjuder vi dig en tillsvidareanställning på heltid där du har chans att vidareutvecklas på flera olika konsultuppdrag inom ekonomi. Andra gånger erbjuds en så kallad konsultrekrytering eller fast rekrytering direkt hos kund.

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta Linda Rybring, Linda.Rybring@meritmind.se 070-336 13 00. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan, på engelska, så snart som möjligt. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl.a. att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)

Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.

Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.

Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.

Din ansökan skickas när du valt fil och klickar på öppna.

Välkommen med din ansökan!

Brightby Bemanning logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 dec. 2023 (17 dagar kvar)
Ansök nu