Utesäljare inom Lås och Säkerhet till Byggbeslag

Utesäljare inom Lås och Säkerhet till Byggbeslag

Har du erfarenhet från säkerhetsbranschen och vill arbeta med försäljning i ett väletablerat företag? Är du en driven person som trivs med ett varierande arbete där du får knyta kontakt med kunder? Byggbeslag söker deras nya utesäljare inom affärsområdet Lås och Säkerhet, ansök idag!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Byggbeslag.

Om företaget

Byggbeslag levererar produkter, tjänster och smarta lösningar inom lås, säkerhet och inredning till fastigheter och byggprojekt. De har sedan starten 1957 verkat genom olika produkt och tjänsteområden inom bygg samt fastighetsägarprocessen och är idag verksamma inom två affärsområden anpassat efter marknadens behov. Dessa affärsområden är Lås & Säkerhet som är inriktat på access och säkerhetsfunktioner, samt affärsområdet Material som levererar materialförsörjning till byggentreprenörer. Under åren som gått har både Byggbeslags erbjudande och företag växt. De har kommit närmare deras kunder genom nyetableringar och förvärv och har idag en rikstäckande verksamhet.
Byggbeslag omsätter idag 700 MSEK och har drygt 300 anställda på 16 olika platser i Sverige.

Arbetsuppgifter

I rollen som säljare kommer du att verka inom affärsområdet Lås & Säkerhet där du kommer att vara en del av ett tight team bestående av projektörer, tekniker och regionschef. Ditt arbete kommer till största del att bestå av relationsbyggande mot både befintliga och nya kunder, där du arbetar med försäljning av både installationsprojekt och serviceavtal, samt hantering av offerter och avtal. Därtill genomför du presentationer och säljer in företagets tjänster på ett attraktivt sätt, samt hjälper och vägleder kunderna mot en behovsanpassad och bra säkerhetslösning. Därtill kommer du att få skriva offerter i samarbete med låsprojektörer samt driva affärerna hela vägen in i mål. Du kommer att vara delaktig i budget, prognos och strategiarbete samt vara bejakande i leverantörssamarbeten där du är delaktig på bland annat utbildningar, prisdiskussioner och funktionslösningar. Tjänsten innefattar resor inom regionen och du får tillgång till tjänstebil. En stor del av tiden spenderar du ute hos kund för att förstå deras behov och verksamhet för att därefter presentera en lösning.

* Kundbesök och proaktiv bearbetning av kunder
* Identifiering av möjligheter och behov
* Bygga och bevara god kundkontakt
* Administrativt arbete kring offertarbete
* Teknisk rådgivning kring säkerhetslösningar och produktval

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Goda kunskaper i Office-paketet
* Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
* B-körkort
* Erfarenhet eller kunskap inom säkerhetsbranschen
* Erfarenhet av att ha arbetat praktiskt med lås och/eller passersystem

För att trivas i rollen som utesäljare hos Byggbeslag ser vi att du är en driven och produktiv person som trivs med att arbeta mot och nå mätbara mål. Du är nyfiken, initiativtagande och har god samarbetsförmåga. Vidare ser vi att du är socialt säker och besitter god förmåga att bygga relationer till andra. Du tar stort ansvarstagande över dina arbetsuppgifter där du arbetar strukturerat och driver dina projekt framåt självständigt. I den här processen läggs stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Övrig information

Start: Omgående
Plats: Uppsala
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 7 maj 2023 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.