Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Passertekniker till Byggbeslag

Ansök nu

Har du en bakgrund som installationstekniker inom lås, larm eller passersystem? Motiveras du av att arbeta mot nyckelkunder och drivs av att få arbeta med högkvalitativa lösningar? Byggbeslag erbjuder dig en utmanande och varierande teknikertjänst där du får möjlighet att utvecklas inom området passerlösningar.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Byggbeslag.

Om företaget

Byggbeslag levererar produkter, tjänster och smarta lösningar inom lås, säkerhet och inredning till fastigheter och byggprojekt. De har sedan starten 1957 verkat genom olika produkt och tjänsteområden inom bygg samt fastighetsägarprocessen och är idag verksamma inom två affärsområden anpassat efter marknadens behov. Dessa affärsområden är Lås & Säkerhet som är inriktat på access och säkerhetsfunktioner, samt affärsområdet Material som levererar materialförsörjning till byggentreprenörer. Under åren som gått har både Byggbeslags erbjudande och företag växt. De har kommit närmare deras kunder genom nyetableringar och förvärv och har idag en rikstäckande verksamhet.

Byggbeslag omsätter idag 700 MSEK och har drygt 300 anställda på 16 olika platser i Sverige.

Arbetsuppgifter

I rollen som passertekniker kommer du främst arbeta med nyinstallation och driftsättning samt underhåll av befintliga passersystem hos Byggbeslags kunder. Ditt fokus är att tillgodose kundernas behov av lösningar och åtgärda felanmälningar. Ditt arbete ska utföras kvalitetsmedvetet och kostnadseffektivt utifrån givna standarder och direktiv. Du arbetar nära kund och samtliga intressenter inom Byggbeslag.

* Installation, driftsättning och dokumentation av elektronisk låsning samt passersystem
* Läsa och förstå ritningar
* Underhåll, service och felsökning av passersystem

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Erfarenhet inom passersystem
* B-körkort
* Mycket goda kunskaper i svenska, i tal och skrift
* God data och systemvana

Vi söker dig som är en teknisk problemlösare och har förmågan att se helheten. Du har en naturlig inställning och driv att komma framåt med arbetsuppgifter självständigt och kan beskriva dig själv som nyfiken och intresserad av att lära nytt. Du trivs med omväxlande arbetsuppgifter och är bekväm med att arbeta både ensam och i grupp. Vidare ser vi att du är kommunikativ och lösningorienterad eftersom jobbet innebär mycket kundkontakt.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Uppsala
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
10 juli 2023 (35 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare