Norsktalande kundsupport / teamleader till startup

Norsktalande kundsupport / teamleader till startup

Är du serviceinriktad, ansvarstagande och gillar att ha många kontaktytor? Är du norsktalande och vill bli en del av en växande startup med stark entreprenörsanda och passion? Välkommen in med din ansökan som norsktalande teamleader idag!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos företaget.

Om företaget

Företaget grundades 2018 och är en delningsplattform för husbilar och husvagnar. De startade i Sverige, Norge och Danmark och har nu även expanderat till Danmark och Schweiz. Företagets affärsidé liknar Airbnb - fast för husbilar och husvagnar. Genom att starta en delningsplattform som hyr ut fordon, behöver färre fordon tillverkas vilket sparar på världens resurser. Företaget gör det enkelt, säkert och tryggt att hyra och hyra ut husbilar och husvagnar. De hjälper privatpersoner att hitta rätt fordon för sitt ändamål eller att hyra ut sitt fordon till andra.

På kontoret i centrala Uppsala sitter du i moderna lokaler tillsammans med fem andra medarbetare.

Arbetsuppgifter

I rollen som teamleader för kundsupporten och har du ansvar för det nordiska teamet och säkerställer att den dagliga verksamheten fungerar. Du ansvarar för att säkerställa en effektiv och högkvalitativ kundservice och besvarar kundärenden via telefon, e-post och sociala medier. Frågorna varierar i omfattning och handlar bland annat om kontoregistreringar och bokningsförlängningar. Du har primärkontakt med norsktalande användare samt med svensktalande.

* Ansvara för det nordiska teamet och säkerställer att den dagliga verksamheten fungerar
* Besvara kundärenden via telefon, e-post och sociala medier
* Primärkontakt med norsktalande användare

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Erfarenhet av kundsupport/kundtjänst
* Meriterande med erfarenhet från försäkringsbranschen
* God data- och systemvana
* Flytande kunskaper i norska
* Goda kunskaper i engelska och svenska

För att trivas i rollen är du en serviceinriktad och tycker om att supportera och hjälpa andra i ditt arbete. Du är självgående och har lätt för att driva ditt arbete framåt och gör det strukturerat med hög kvalité. Då rollen innebär uteslutande både intern och extern kontakt är du social och har god kommunikativ förmåga. För att lyckas i rollen är du även lösningsorienterad och flexibel med ett stort ansvarstagande.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Centrala Uppsala
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 29 apr 2023 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.