Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Labbingenjör / analytisk kemist inom GMP till Recipharm

Publiceringsdatum
05 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Söker du en arbetsplats där du får utföra kemiskt laborativt arbete, samarbeta med trevliga arbetskamrater och vara en del i ett förbättringsarbete? Recipharm erbjuder en stimulerande tjänst med stora utvecklingsmöjligheter!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 6 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Recipharm. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företaget

Recipharm är ett svenskt, ledande CDMO-företag (Contract Development and Manufacturing Organisation) inom läkemedelsindustrin och har nära 9 000 anställda. Recipharm erbjuder tillverkningstjänster av läkemedel i olika former, produktion av material till kliniska prövningar och API:er, farmaceutisk produktutveckling samt utveckling och tillverkning av medel för läkemedelsadministration. Recipharm tillverkar flera hundra olika produkter åt såväl stora läkemedelsföretag som mindre utvecklingsbolag. Bolaget omsätter cirka 11 miljarder kronor per år och har utvecklings- och tillverkningsanläggningar i Frankrike, Indien, Israel, Italien, Portugal, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tyskland och USA med huvudkontor i Stockholm, Sverige.

Inom Recipharm Uppsala är QC uppdelat i 3 grupper vara två arbetar med rutinanalyser. Nu söker Recipharm en labbingenjör till ett av dessa team.

Arbetsuppgifter

Som labbingenjör tillhör du avdelningen Quality Control. QC är en del i Recipharms produktionsflöde som utför kemisk analys av råvaror, processprover, intermediat och slutprodukter, förpackningskontroll samt disposition av råvaror och förpackningsmaterial. Inom avdelningen hanteras också stab- och hållbarhetsprover. I rollen ingår att fullgöra tilldelat ansvar för metoder, utrustning och lokaler, samt att använda vetenskapligt sund metodik och arbeta i enlighet med myndigheters kvalitets- och GMP-förväntningar samt företagets kvalitetsstandarder. Du deltar även i kvalificeringsarbete och transfer och du följer fastställda ledtider.

Arbetet utförs i enlighet med och styrs av GMP varför arbetet har väldigt tydliga ramar för hur det får utföras. Den här rollen är mycket meriterande för dig som vill bredda din kompetens. Här ges du möjlighet att ta del av flera olika typer av analytiska metoder, som exempelvis, kromatografi samt våtkemiska metoder. Du får en gedigen introduktion hos Recipharm där du stegvis lär dig de olika arbetsuppgifterna.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

*Avslutad akademisk utbildning inom kemi, biologi, naturvetenskap alternativt farmaceutisk utbildning
* Minst 1-2 års erfarenhet av HPLC samt GC från GMP styrt QC-laboratorium
* Goda kunskaper i svenska och engelska
* Starkt meriterande med kunskap i Empower

För att passa för den här rollen tror vi att du som söker besitter analytisk kompetens och har förmågan att självständigt driva ditt arbete framåt inom satta tidsramar. Då rollen innebär ett stort ansvar i att arbeta med substanser som är avgörande för liv och hälsa är det väldigt viktigt att du är noggrann, strukturerad och flexibel. Slutligen har du en god samarbetsförmåga men kan hantera dina arbetsuppgifter både självständigt och i grupp. Att vara en del i Recipharm är synonymt med att vara en del i en miljö med goda utsikter. Recipharms världsomfattande utsträckning innebär att där finns en stor variation av vägar att välja som ett led i din framtida utveckling.

Övrig information

Start: Augusti/September
Plats: Uppsala
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
03 september 2024 (45 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.