Projektsäljare

Projektsäljare

Bjelin är ett innovativt bolag som arbetar med världsledande teknik för tåliga och miljövänliga golv. Bjelin ingår i koncernen Pervanovo Invest AB och utvecklar och tillverkar både traditionella trägolv och golv i nya material. Utvecklingen görs i samarbete med systerbolaget Välinge Innovation AB, mest känt som uppfinnare av klickgolvet.

Vill du arbeta på ett entreprenöriellt och hållbart bolag som är en del av en koncern som är världsledande inom golv och klickteknologi? Läs då vidare.

Nu söker Bjelin Sverige AB en Projektsäljare som kommer ha en nyckelroll för att bidra till den fortsatta tillväxtresan.

Som Projektsäljare på Bjelin så arbetar du främst mot föreskrivande led som t.ex arkitekter men även fastighetsbolag och entreprenörer kommer att finnas bland dina kontaktytor.

Större delen av kunderna finns i Stockholmsområdet men även i övriga Sverige, resor kan därför förekomma och får inte vara ett hinder. Därför

Du utgår från ditt hemmakontor men showroom finns på Östermalm i Stockholm, där möjlighet att sitta finns.

Därför kan det vara lämpligt att du bor t.ex i Stockholm, Uppsala, Västerås eller Eskilstuna.

Huvudkontoret finns i Helsingborg.

VI ERBJUDER
  • Möjlighet att få vara med på en tillväxtresa där man kan få vara med och påverka.
  • En nyckelroll i ett innovativt bolag som är både snabbväxande och snabbfotat.
  • Att vara en del av ett sammansvetsat säljteam där man arbetar tillsammans.
  • Goda utvecklingsmöjligheter.
  • Ett hållbart och miljömedvetet bolag, läs gärna mer här: www.bjelin.se/sv/hållbarhet-miljö
OM DIG
För att vara framgångsrik hos oss behöver du vara en Teamplayer som är flexibel, trygg och strukturerad. Du ska trivas att arbeta tillsammans med samtidigt vara självgående och kunna planera ditt arbete. I rollen som Projektsäljare är det viktigt att du har erfarenhet av att arbetat med föreskrivande led.

Vidare ser vi gärna att du har:
  • Bakgrund från golvbranschen eller närliggande bransch såsom kakel, köksinredning eller andra träprodukter.
  • Har arbetat med/har ett nätverk av arkitekter och fastighetsbolag.
  • Affärsdriv och förmåga att ta ansvar, samt att arbeta självständigt och proaktivt.
  • Möjlighet och vana av att resa i tjänsten.
  • Har du arbetat som arkitekt eller har möbelbakgrund så är detta meriterande.
KONTAKT & ANSÖKAN
I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys Seniora Rekryteringskonsult Theresia Årestad. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Theresia på tel: 0766-20 29 28 eller via mail: theresia.arestad@salesonly.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande varpå vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

Observera att inga ansökningar eller CV tas emot via mail pga GDPR, utan vi hänvisar till respektive tjänst ansökningslänk.

Varmt välkommen med din ansökan!

OM BJELIN
Bjelin utvecklar och tillverkar en bred produktportfölj av innovativa golv i trä och nya material. Utvecklingen görs tillsammans med systerbolaget Välinge Innovation AB, mest känt som uppfinnare av klickgolvet. Tillverkningen sker i våra hypermoderna fabriker i Sverige och norra Kroatien.

www.bjelin.se

Sökord: säljare, sälj, försäljare, utesäljare, försäljning, projektsäljare, ”föreskrivande led”, b2b, sales, ”sales only”, utesälj, golv
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av SalesOnly
Sista ansökningsdag 24 mars 2023 (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SalesOnly är specialister på att rekrytera säljare och säljchefer. Vår ambition är att bli nordens största affärsplattform för försäljning, framtidens försäljning. Vi bygger hållbara och lönsamma säljorganisationer tillsammans med människor som vill vara med på resan.