Hoppa till innehåll
Biltrean I Uppsala AB logotyp

Säljare Lexus Uppsala nya bilar.

Som förare av en Lexus får du inte bara en bil byggd med perfektion och med känsla för detaljer i mästerlig japansk design, du får även en exceptionell serviceupplevelse.
Lexus Uppsala är kända för sin förträffliga service och för sitt engagemang att möta varje besökare som gäst i sitt eget hem.
Lexus Uppsala tror på att ett gediget engagemang för långsiktiga kundrelationer och en passion för detaljer, perfektion och elegans.
Lexus har fått otaliga utmärkelser för sin kvalitet och tillförlitlighet. De har byggt ett rykte som ett av världens mest pålitliga bilmärken, vilket ger en fullständig trygghet när du väljer Lexus

Med ett 70-tal anställda är Biltrean i Uppsala AB ett familjeägt bolag som sedan 70-talet varit Uppsalas återförsäljare av Toyota.
Idag säljer och marknadsför Biltrean i Uppsala Toyota, Lexus, reservdelar och tillbehör tillsammans med service och bilrelaterade tjänster. Biltrean omsätter 2022 cirka 750 Mkr och är i ett expanderande skede.

Om Rollen.
Du som söker har en viktig roll där du förvaltar nuvarande relationer samt ansvarar för att skapa nya och långsiktiga relationer.
Det är därför viktigt med medvetenheten om att du som ansiktet utåt agerar professionellt, kundengagerat och korrekt.
Förändrade önskemål av tillgängligheten mot våra kunder är ett faktum. Vi är därför övertygade om att viljan att vara flexibel med tillgängligheten gentemot kunderna är en förutsättning för ett gott resultat.
I tjänsten ingår tjänstgöring i bilhall men även systematiskt uppsökande per telefon och ute på fält vid såväl event som medverkan i olika typer av nätverk.
Att du är flexibel med arbetstider emellanåt är därför en förutsättning för att rollen skall passa dig.
Du är som säljare själv ansvarig över att skapa kontaktytor för nya kundrelationer med hjälp av de hjälpmedel Lexus Uppsala tillhandahåller.
I denna roll hanterar du kunderbjudande i form av olika flexibla finansieringsalternativ och ett behovsanpassat erbjudande. Du är ansvarig för kontakten genom hela kundresan och säkerställer en gästfrihet av högsta standard.
Du ingår i försäljningsteamet och rapporterar till samt har tät kontakt med försäljningschefen.

Vem är du som söker?
Vi tror att du som person har ett par års erfarenhet med goda resultat inom uppsökande bilförsäljning eller försäljning från annan bransch.
Du bör ha stark förståelse för värdet utav långa kundrelationer och precis som Lexus Uppsala brinna för att hålla en hög kundnöjdhet.
Du besitter ett gott affärssinne, ett driv att ta affärer i mål, en förmåga att tänka utanför boxen och ser lösningar i stället för hinder.
Du drivs av högt uppsatta mål och en hög kravställning samt ser dig själv som en vinnare.
Du drivs av egen prestation men agerar kollegialt och ödmjukt mot andra kollegor.
Vi tror att du som söker redan sedan tidigare besitter ett stort kontaktnät i vårt närområde.

Kvalifikationer
- Godkänd gymnasial utbildning. Gärna vidare utbildning inom försäljning.
- B-körkort.
- God kunskap i svenska och engelska gällande tal och skrift. (Fler språk ses som meriterande)
- God kompetens i att hantera digitala verktyg och CRM.
- Flerårig erfarenhet av konsument och/eller företagsförsäljning där du kan visa på goda resultat.

Vi ser fram emot din ansökan som innehåller
- CV / Meritförteckning.
- Personligt brev.
- Referenser.

Vi vill ha din ansökan redan idag men senast 2023-10-15.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista datum för ansökan
Mer info
Email
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
15 okt. 2023 (13 dagar kvar)

Liknande jobb