Hoppa till innehåll
Beijer Byggmaterial AB logotyp

Säljchef Beijer Uppsala

Publiceringsdatum
12 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Beijer Uppsala söker nu en driven säljchef som tillsammans med filial-, lager- & butikschef ska driva filialen till fortsatt framgång. Vi söker dig som besitter ett affärsmässigt sinne och ett hjärta för god service! Brinner du för ledarskap och tror på att engagerad personal är vägen till framgång? Är du vår nya stjärna och vill bygga Beijer med oss? Ansök då redan i dag!

Beijer erbjuder

Som säljchef verkar du i en roll med mycket frihet under ansvar. Du får en unik chans att arbeta i en miljö som välkomnar egna initiativ och ger dig möjlighet att coacha samt utveckla dina medarbetare/verksamheten i ett nära, operativt ledarskap. I ryggen har du en engagerad och uppmuntrande ledningsgrupp som ivrigt hejar på dig!

Dina huvudsakliga uppgifter

I rollen som säljchef bär du ansvar för att leda ditt team framåt mot företagets och filialens ambitiösa mål.

Övriga uppgifter;

  • Driva försäljning och lönsamhet via kundmötet
  • Dagligen coacha dina medarbetare
  • Tillsammans med ditt team skapa goda relationer med våra kunder
  • Dagligt personalansvar som inkluderar schemaläggning, prestation-och utvecklingsdialog mm
  • Tillsammans med lokal ledningsgrupp leda filialen
  • Agera föredömligt och ansvara för att interna policys sköts

Vem söker vi?

Då rollen som säljchef innebär att du verkar i en snabbföränderlig bransch söker vi dig som har god erfarenhet ifrån att leda och driva liknande verksamhet. Erfarenhet från byggbranschen är meriterande. Som person har du en förmåga att agera föredömligt och inspirerande med målet att driva ett framgångsrikt team. Som ledare på Beijer har du en stark förmåga och ambition att leda vägen, driva resultat och inspirera andra att lyckas.

Som säljchef ingår du även i den lokala ledningsgruppen. Denna grupp består av filialchef, säljchef, lagerchef och butikschef som syftar till att tillsammans få filialen att utvecklas samt sträva efter att medarbetare och kunder trivs på anläggningen. Kunskap och erfarenhet från byggbranschen ses som mycket meriterande.

B-körkort ett krav för tjänsten.

Beijer som arbetsgivare

Beijer Byggmaterial erbjuder dig en roll i ett företag med en stark företagskultur och tydliga värderingar. Vi ska vara den mest pålitliga byggmaterialhandlaren genom att vara schyssta, passionerade och stolta. Vi är stolta över att vara proffsbyggarnas förstahandsval, vilket vi lyckas med genom ett starkt lokalt entreprenörskap och det centrala stöd som Servicekontoret erbjuder.

I denna roll rapporterar du till Filialchef och blir en del av ett härligt, passionerat säljteam.

Vi erbjuder avtalsenlig lön och schyssta villkor.

Nästa steg
För frågor om tjänst eller process, kontakta Filialchef Mikael Carlsson Beijer Byggmaterial Uppsala,

mikael.carlsson@uppsala.beijerbygg.se.

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Vi tar inte emot ansökningar via mail utan hänvisar till ansökningsformulär via annons. Samtliga sökande kontaktas efter avslutad rekryteringsprocess. Tjänsten är på heltid med placeringsort Uppsala.

Varmt välkommen med din ansökan!

Liknande Jobb

Beijer Byggmaterial AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
06 mars 2024 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 82 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter drygt 7 miljarder SEK och har mer än 2000 anställda. Beijer Byggmaterial ingår i STARK GROUP som är Nordeuropas ledande distributör av byggmaterial med verksamhet i Danmark, Grönland, Norge, Sverige, Finland och Tyskland. STARK GROUP erbjuder ett brett utbud av tjänster till både entreprenörer och professionella hantverkare. STARK GROUP äger STARK i Danmark och Grönland, Neumann Bygg i Norge, Beijer Byggmaterial i Sverige, STARK i Finland och STARK i Tyskland.