Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
12 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Säljsupport till Uppsala

Varumärket BOEN inom Bauwerk Group Sverige växer och vi söker nu en driven säljsupport som vill vara med på vår tillväxtresa i Sverige.

Om tjänsten
Bauwerk Group är ett internationellt företag som tillverkar högkvalitiativ parkett under olika varumärken såsom BOEN, Somerset och Bauwerk inom koncernen. Som säljsupport hos oss kommer du att spela en viktig roll för vår fortsatta tillväxt där du har en stöttande funktion till säljare och tillsammans arbetar för att nå gemensamma mål.

Du kommer att rapportera till country manager och arbeta hemifrån med mycket frihet under ansvar. Tjänsten är bred med varierande arbetsuppgifter och mycket kontakt både internt och externt via telefon och dator.

Vi erbjuder
Hos oss får du en formbar roll i ett välmående företag med högt i tak. För rätt person ges stora möjligheter att växa tillsammans med företag både i Sverige och internationellt. Vi erbjuder bra och marknadsmässiga förmåner. 

Din profil
Vi söker dig som har ett högt självledarskap som samtidigt är en teamplayer. Du har ett stort driv och är resultatfokuserad med en vilja att lära dig nya saker. Vi ser även att du är noggrann, strukturerad och har ett stort kundfokus. Du är duktig på att skapa kvalitativa relationer med både kunder och kollegor.

Vi önskar även att du:

  • Kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska
  • Har erfarenhet av att arbeta i Officepaketet och framför allt i Excel
  • Har ett intresse för sociala medier och digitala kanaler
  • Har ett intresse för inredning och design

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Julia Derblom. Du når Julia på tel. 08-51481644.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Företagsinformation

BOEN är en europeisk producent av 2- och 3-skikts parkettgolv av högsta kvalitet. Kombinationen av norskt ursprung och många års hantverksmässig erfarenhet gör BOENs produkter unika på den internationella marknaden. BOEN erbjuder ett brett sortiment av ytbehandlingar, träslag, design och format som passar alla stilar. BOEN levererar sina produkter till över 50 länder på fyra kontinenter.

Förutom produktionsanläggningar i Litauen, Kroatien och Schweiz har BOEN egna försäljningskontor i Norge, Tyskland, Litauen, Storbritannien, Frankrike, Polen, Sverige, Danmark, Asien och USA, samt ett stort nätverk av partners i många länder.

BOEN är en del av Bauwerk Group, som förutom BOEN äger Bauwerk Parkett och Somerset Hardwood Flooring. Med en produktionskapacitet på 12 mio. m2, en omsättning på 380 mio. CHF (2022) och cirka 1 900 anställda är företaget ledande inom parkettindustrin. Koncernens huvudkontor ligger i St Margrethen, Schweiz.

Bauwerk Group Sverige logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
03 jan. 2024 (27 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup
http://www.saljpoolen.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Kungsbacka
Data & IT
Företagslogga
Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga
Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga

Liknande Jobb

Uppsala stad
Försäljning
Företagslogga
Uppsala stad
Organisation & ledning
Företagslogga
Enköping
Försäljning
Företagslogga