Teknikchef

Teknikchef

AQ M-Tech AB är ett företag som specialiserat sig på utveckling, konstruktion och tillverkning av kundanpassade tekniklösningar och produkter.
Under åren har vi utvecklat ett flertal produkter som har haft sitt ursprung i våra kunders krav och teknikbehov. Företaget har många olika kompetenser vilket gör att vi tillsammans utvecklar kundens idé till en färdig produkt.
AQ M-Tech arbetar främst inom Medtech-branschen med tillverkning av egna produkter men också som kontraktstillverkare till världsledande kunder inom läkemedelstillverkning.

Arbetsuppgifter:

Du kommer vara en del av AQ M-Techs ledningsgrupp samt ha personalansvar för ca 10 medarbetare på vår teknikavdelning. Du rapporterar till VD.

Som Teknikchef kommer du ha en mycket central roll i företaget, och ansvarar både operativt och strategiskt för Teknikavdelningen. Ditt team består av el och mekaniska konstruktörer, produktionsberedare, produktionstekniker, teknisk projektledare och mjukvaruutvecklare.

Du har även ansvaret att underhålla samt utveckla vår IT.

Företaget arbetar i Monitor ERP, och vi ser gärna att du har systemförståelse samt god förmåga att nyttja och utveckla affärssystemet. Vi tror att du sedan tidigare har kunskaper i Monitor ERP.

Vidare har du:
  • Erfarenhet av en ledarroll i minst 2 år
  • Erfarenhet från verkstad, industri eller annat tekniskt område
  • Det är starkt meriterande om du har utbildning på eftergymnasial nivå med inriktning elteknik eller maskinteknik
  • Dina svenska och engelska kunskaper i tal och skrift är mycket goda
  • Mycket god IT vana
Vi erbjuder dig:

AQ är ett värderingsstyrt och spännande företag med korta beslutsvägar och prestigelös atmosfär. Hos oss får du möjligheten att utvecklas vidare i en dynamisk koncern där initiativrikedom och genomförandeförmåga uppmärksammas och belönas. Vi värdesätter korta beslutsvägar och tror på att arbeta tillsammans för att uppnå goda resultat.

AQ:s värdegrund: Kunden i Fokus, Enkelhet, Entreprenörsanda, Kostnadseffektivitet, Mod & Respekt.

Din ansökan:

Urval sker löpande därför uppskattar vi om du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 24 februari. Frågor om tjänsten besvaras av rekryterande Tobias Hammar via e-post: tobias.hammar@aqgroup.com

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 24 feb 2023 (27 dagar kvar)