Montör Slangbockning

Montör Slangbockning

AQ M-Tech AB

AQ M-Tech AB är ett företag som specialiserat sig på utveckling, konstruktion och tillverkning av kundanpassade tekniklösningar och produkter. Under åren har vi utvecklat ett flertal produkter som har haft sitt ursprung i våra kunders krav och teknikbehov. Företaget har många olika kompetenser vilket gör att vi tillsammans utvecklar kundens idé till en färdig produkt. AQ M-Tech arbetar främst inom MedTech-branschen med tillverkning av egna produkter men också som kontraktstillverkare till världsledande kunder inom läkemedelstillverkning.

Arbetsuppgifter:

Som montör på slangbockning har du varierande arbetsuppgifter inom plaströrstillverkning.
Arbetet innefattar kapning-, bockning- och sammanfogning av rör samt testning.
Montering sker efter ritningsunderlag med enklare matematiska uträkningar.

Din profil:

Vi söker dig som är praktiskt lagd och vi ser gärna att du har erfarenhet inom industri och framför allt inom montering.
Som person ser vi att du är fingerfärdig och har ett öga för detaljer.
Du är van att planera och arbeta självständigt, samtidigt som du har bra support av arbetsledare och kollegor.
En självklarhet i ditt arbetssätt är att du är driven och tar egna initiativ, du gillar att engagera dig, ta ansvar och vara delaktig i gruppen för att skapa en trivsam arbetsmiljö med goda resultat.
Vi arbetar i projektform vilket betyder att man äger sin produkt från start till slut, där kvalitetsfokus med rätt från mig är en viktig princip.

Kompetenser/Erfarenhet:
  • Ritningskunskap
  • Grundläggande kunskaper i matematik
  • Erfarenhet av ISO13485 är meriterande
Vi erbjuder dig:
AQ är ett värderingsstyrt och spännande företag med korta beslutsvägar och prestigelös atmosfär. Hos oss får du möjligheten att utvecklas vidare i en dynamisk koncern där initiativrikedom och genomförandeförmåga uppmärksammas och belönas. Vi värdesätter korta beslutsvägar och tror på att arbeta tillsammans för att uppnå goda resultat.

AQ:s värdegrund: Kunden i Fokus, Enkelhet, Entreprenörsanda, Kostnadseffektivitet, Mod & Respekt.

Din ansökan:
Urval sker löpande därför uppskattar vi om du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Frågor om tjänsten besvaras av rekryterande chef Stina Åkerblom via e-post: stina.akerblom@aqgroup.com

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 6 mars 2023 (27 dagar kvar)