Montör Plaströr till AQ M-Tech i Uppsala

Montör Plaströr till AQ M-Tech i Uppsala

AQ M-Tech AB är ett företag som specialiserat sig på utveckling, konstruktion och tillverkning av kundanpassade tekniklösningar och produkter. Under åren har vi utvecklat ett flertal produkter som har haft sitt ursprung i våra kunders krav och teknikbehov. Företaget har många olika kompetenser vilket gör att vi tillsammans utvecklar kundens idé till en färdig produkt. AQ M-Tech arbetar främst inom MedTech-branschen med tillverkning av egna produkter men också som kontraktstillverkare till världsledande kunder inom läkemedelstillverkning.

Arbetsuppgifter:
Som montör på plaströr har du varierande arbetsuppgifter inom plaströrstillverkning.
Dina arbetsuppgifter är att tillverka plaströr där du utgår från en ritning och ditt ansvar sträcker sig från början av tillverkningsprocessen till den slutgiltiga produkten. Ditt arbete kommer bestå av kapning-, bockning- och sammanfogning av rör samt testning.
Antal, design, mått och funktion skiljer sig från rör till rör vilket skapar variation i ditt arbete.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av ritningsläsning samt grundläggande kunskaper i matematik då ritningarna kräver enklare matematiska uträkningar.

Din profil/kompetens:

Vi söker dig som är praktiskt lagd och som person ser vi att du är fingerfärdig och har ett öga för detaljer då kvalitén är på våra produkter är viktig.

Du är van att planera, arbeta självständigt och ta eget ansvar. Du är även duktig på att ta initiativ samtidigt som du har bra support av arbetsledare och kollegor.

Du är delaktig i gruppen för att skapa en trivsam arbetsmiljö med goda resultat.

Vi erbjuder intern upplärning och ser det som en självklarhet att du som person är nyfiken, driven och engagerad!

Kompetenser/Erfarenhet:
  • Ritningskunskap
  • Grundläggande kunskaper i matematik
  • Erfarenhet av ISO13485 är meriterande
Vi erbjuder dig:
AQ är ett värderingsstyrt och spännande företag med korta beslutsvägar och prestigelös atmosfär. Hos oss får du möjligheten att utvecklas vidare i en dynamisk koncern där initiativrikedom och genomförandeförmåga uppmärksammas och belönas. Vi värdesätter korta beslutsvägar och tror på att arbeta tillsammans för att uppnå goda resultat.

AQ:s värdegrund: Kunden i Fokus, Enkelhet, Entreprenörsanda, Kostnadseffektivitet, Mod & Respekt.

Din ansökan:
Urval sker löpande därför uppskattar vi om du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Frågor om tjänsten besvaras av rekryterande chef Stina Åkerblom via e-post: stina.akerblom@aqgroup.com

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 15 maj 2023 (52 dagar kvar)