Elskåpsmontör

Elskåpsmontör

AQ M-Tech AB

AQ M-Tech AB är ett företag som specialiserat sig på utveckling, konstruktion och tillverkning av kundanpassade tekniklösningar och produkter. Under åren har vi utvecklat ett flertal produkter som har haft sitt ursprung i våra kunders krav och teknikbehov. Företaget har många olika kompetenser vilket gör att vi tillsammans utvecklar kundens idé till en färdig produkt. AQ M-Tech arbetar främst inom MedTech-branschen med tillverkning av egna produkter men också som kontraktstillverkare till världsledande kunder inom läkemedelstillverkning.

Arbetsuppgifter:

Som montör har du varierade arbetsuppgifter inom el och mekanik där du i första hand kommer att montera elektronikkomponenter till kompletta system, testa och kvalitetssäkra de färdiga produkterna. Du kommer att arbeta i ett team med kollegor där vi ligger i startgroparna med att införa ett taktat flöde inom monteringen. Du förväntas ta mycket ansvar och tillsammans arbeta fram rutiner och standarder med kollegor.

Din profil:

Vi söker dig som är praktiskt lagd, har en positiv inställning och som tycker det är kul att lära sig nya saker. Det är fördelaktigt om du har ett teknikintresse, innehar du dessutom en el-utbildning på gymnasial nivå alternativ en relevant KY-utbildning så är det ett stort plus.

Kompetenser/Erfarenhet:
  • Monteringsvana inom både el och mekanik
  • Ritningskunskap både för el och mekanik
  • Erfarenhet av ISO13485 är meriterande
Vi erbjuder dig: AQ är ett värderingsstyrt och spännande företag med korta beslutsvägar och prestigelös atmosfär. Hos oss får du möjligheten att utvecklas vidare i en dynamisk koncern där initiativrikedom och genomförandeförmåga uppmärksammas och belönas. Vi värdesätter korta beslutsvägar och tror på att arbeta tillsammans för att uppnå goda resultat.

AQ:s värdegrund: Kunden i Fokus, Enkelhet, Entreprenörsanda, Kostnadseffektivitet, Mod & Respekt.

Din ansökan: Urval sker löpande därför uppskattar vi om du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Frågor om tjänsten besvaras av rekryterande chef Erik Sonka via e-post: erik.sonka@aqgroup.com

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 21 mars 2023 (48 dagar kvar)