Sommarvikarie till vår bilburna nattpatrull

Sommarvikarie till vår bilburna nattpatrull

Är du personen som utstrålar den där speciella tryggheten som kommer av erfarenhet och kunskap? Som får de runt omkring dig att känna trygghet och tillit?
Till vår nattpatrull söker vi en vikarie till sommarveckorna 28-32.
Vårt kontor är den fasta punkten du utgår ifrån. Du besöker under natten några av våra kunder som är i behov av assistans och tillsyn.
Det är i dagsläget tre av våra kunder som är knutna till nattpatrullen. Hos dem blir du introducerad och det är ett stort plus om du kan hoppa in som vikarie hos dem även på dag och kvällstid vid behov under övriga året.

För att passa i rollen ska du ha några års vana från vård eller omsorg. Du ska vara självständig och bekväm med att ta beslut och kunna prioritera. Kommunikation är A och O så mycket god svenska i tal och skrift är ett krav liksom körkort.

Intervjuer kommer att ske löpande så anställning kan komma att ske före ansökningstidens slut.
Mer info
Kontaktperson Cecilia Jansson
Telefon +46705490433
Område Uppsala stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Hemvård / personlig assistent
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Hemsida http://almaassistans.se
Sista ansökningsdag 16 apr 2023 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Alma Assistans är det engagerade företaget som i samarbete med kunden skapar den personliga assistansen. Vi jobbar nära kunden och vet att goda relationer är nyckeln till en väl fungerande assistans. Vi är verksamma i hela Sverige med huvudkontor i Uppsala och lokala kontor i Umeå, Gävle, Stockholm, Göteborg, Helsingborg, Jönköping och Växjö.