Letar DU extrajobb nu och i sommar? - Jobba som personlig assistent.

Letar DU extrajobb nu och i sommar? - Jobba som personlig assistent.

Vi söker en kvinna som vill jobba som timmis och inhoppare på kvällar och helger nu under våren och vara semestervikarie i sommar då det även förekommer arbete på dagtid.
Kunden är en glad kvinna i 30+ åldern som bor i egen fin lägenhet. Hon rider en gång i veckan och är på ridläger varje sommar. Under vardagarna är hon på daglig verksamhet och på sin lediga tid tycker hon om att gå promenader, simma, rida och utföra träningar på habiliteringen. Hon tycker lika mycket om att vara hemma och pyssla, lyssna på musik och göra sig fin med smink och accessoarer.
Kundens funktionsnedsättning är CP-skada med utvecklingsstörning. Kunden kommunicerar med egna ljud, bildschema och visar med kroppsspråk vad hon vill förmedla till dig som assistent. Hon har mycket hjälpmedel i sitt hem såsom rullator, gåstol, ståfälla, lift, toastol, duschstol armcykel och arbetsstol.

När du arbetar som personlig assistent med vår kund så är det viktigt att du har tålamod och följer dagsrutiner varje dag. Hon behöver din hjälp vid matsituation, hygien, medicinering och hennes dagliga aktiviteter. Med humor, bus, respekt och trygghet bygger du upp tilliten hos denna tjej.
Du erbjuds trevliga kollegor och en aktiv kund som verkligen uppskattar sina assistenter. Du kommer att få individanpassad introduktion/utbildning i alla delar kring kundens hjälpbehov och rutiner.

Vi söker personliga assistenter som sätter kundens behov i första hand. Du ska vara lyhörd, inkännande, positiv och trygg i dig själv,
Du ska vilja jobba som assistent till vår kund på lång sikt och utveckla en god relation. Personen vi anställer kommer betyda mycket för henne så det är viktigt att kemin stämmer.

Du behöver vara flexibel gällande arbetstider. Vi hjälps åt för kundens bästa. Arbetstiderna är förlagda eftermiddagar, kvällar, helger och skollov/ semester.

Vi vill att du har några års arbetslivserfarenhet, gärna av assistans.
Då kommunikation är viktigt så är god svenska i tal och skrift ett krav.
Är du en "hästtjej" så är det ett extra plus.

Intervjuer kommer att ske löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.
Kollektivavtal och lön enligt avtal
Friskvård
Mer info
Kontaktperson Cecilia Jansson
Telefon +46705490433
Område Uppsala stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Hemvård / personlig assistent
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Hemsida http://almaassistans.se
Sista ansökningsdag 16 apr 2023 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Alma Assistans är det engagerade företaget som i samarbete med kunden skapar den personliga assistansen. Vi jobbar nära kunden och vet att goda relationer är nyckeln till en väl fungerande assistans. Vi är verksamma i hela Sverige med huvudkontor i Uppsala och lokala kontor i Umeå, Gävle, Stockholm, Göteborg, Helsingborg, Jönköping och Växjö.