Customer Order Coordinator till Thermo Fisher Scientific!

Customer Order Coordinator till Thermo Fisher Scientific!

Är du självgående, serviceminded och vill arbeta kundnära? Har du erfarenhet av orderhantering och kundservice? Då har vi på Adecco ett utvecklande uppdrag för dig!

Om uppdraget
Som Customer Order Coordinator kommer du att arbeta i en grupp om sex personer hos vår kund inom läkemedelsbranschen. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att hantera beställningar från företagets interna/externa säljbolag, distributörer och kunder runt om i världen för leverans från deras lager i Uppsala

.Ditt arbete kommer främst bestå av:
* Registrering, bekräftelser, och fakturering av kundordrar i SAP
* Bokning av transporter med speditörer och transportbolag enligt gällande marknadsavtal
* Kommunikation med skeppningsinformation till kunder och marknadsbolag
* Granskning och uppföljning av import- och exportdeklarationer

Anställningsformen som Customer Order Coordinator är ett konsultuppdrag via oss på Adecco med start i maj och som förväntas pågå fram till och med december.

Om dig
Vi söker dig som är utbildad logistiker eller ekonom på universitet/högskola och har goda datorkunskaper samt erfarenhet av att arbeta med order- och kundservice, vana av att arbeta i SAP eller liknande affärssystem. Brinner du dessutom för att ge god service och tycker om att förvalta mycket interna och externa relationer, så kommer du att trivas i detta uppdrag. Vi ser att du talar och skriver det svenska språket obehindrat och har mycket goda kunskaper i affärsengelska.

Som person är du ansvarstagande och strukturerad. Du trivs med att arbeta självständigt och har en god simultanförmåga. Om du dessutom har en utpräglad känsla för service och kommer denna roll passa dig utmärkt.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
amila.dresevic@adecco.se via Adecco 073 684 78 61.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

OBS! Vi tar inte emot ansökningar via mail!
Välkommen med din ansökan!
Sökord
Customer Order Coordinator, orderadministratör, SAP, Life Science, Thermo Fisher, Uppsala, Adecco

Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Administration, Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 9 apr 2023 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.