Adeccos kund Ragnsells söker C-chaufförer till sommaren!

Adeccos kund Ragnsells söker C-chaufförer till sommaren!

Ragn-Sells söker nu flera personer för sommarjobb som C-chaufför. Är du en ordningsam person som gillar att köra lastbil? Då vill vi gärna att du söker!

Om uppdraget
Som C-chaufför i denna roll åker du runt i Uppsala med omnejd och tömmer kärl med plast, glas, well, papper etc hos företag och bostäder, s k fastighetsnära insamling. Du kör en baktömmande lastbil.

Detta är ett konsultuppdrag via oss på Adecco med start i början på maj. Uppdraget beräknas pågå över sommaren, med goda möjligheter till förlängning.

Om dig
Du har gymnasieutbildning och har tidigare yrkeserfarenhet av att köra lastbil. Du talar, läser och skriver obehindrat på svenska. Självklart har du ett intresse för miljö. C-körkort och giltigt YKB är förstås ett krav. Som person har du förmåga att arbeta självständigt och är ansvarsfull och noggrann i det du gör.

Kontaktuppgifter
Har du några frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Amila Dresevic på amila.dresevic@adecco.se eller 073 684 78 61.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
C-chaufför, C-kort, YKB, Ragnsells, Uppsala, Adecco

Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 2 apr 2023 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.