Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Adeccos kund i Uppsala söker erfaren Processoperatör!

Adeccos kund i Uppsala söker en processoperatör för tillverkning och underhåll av maskiner i renrum. Detta är ett arbete där du erbjuds en dynamisk och internationell arbetsplats med engagerade kollegor! Det kommer passa dig som har en hög arbetsmoral och har tidigare erfarenhet av produktion!

Om uppdraget
Uppdraget innefattar hantering av produktionsutrustning av maskiner. Drift och underhåll. Hantering av kemikalier och gaser som används i tillverkningsprocessen, arbetet sker huvudsakligen i renrum.

Tjänsten omfattar heltid med start i maj och förväntas pågå i 6 månader framåt, möjlighet till förlängning finns. Arbetstiderna är förlagda mån-fre 08:00-16:00.

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av arbete i renrum, GMP, laboratorium och/eller industriproduktion. Vi ser det som meriterande om du har en gymnasieutbildning med inriktning på naturvetenskap. Som person är du händig, lättlärd och har ett logiskt tänkande. Du kan följa komplexa instruktioner, är mycket noggrann och har ett starkt kvalitetstänkande. Du är van att arbeta i team, är ansvarstagande och har förmåga att se vad som behöver göras. God förståelse i svenska och engelska, i både tal och skrift.

Om ansökan
Rekryteringsarbetet till tjänsterna sker löpande. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en intervju.

Kontaktuppgifter
Har du några frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Amila Dresevic på amila.dresevic@adecco.se eller 073 684 78 61.

Sökord
Processoperatör, underhåll, renrum, GMP, Life Science, Uppsala, AdeccoMer info
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare