Adeccos kund i Uppsala söker en teknisk projektledare!

Adeccos kund i Uppsala söker en teknisk projektledare!

När du går till jobbet, har du då ambitionen att arbeta i utvecklande uppdrag och ha kollegor som du både kan lära och lära av? Tycker du dessutom att det är viktigt att ligga i framkant och att löpande kompetensutvecklas inom ledarskap? Då har vi på Adecco ett jobb hos vår kund i Uppsala som teknisk projektledare för just dig!

Om uppdraget
Som Teknisk projektledare inom Systemleveransprojekt ansvarar man för leverans av anpassade Klystron system. Projektledaren guidar flödet från beställning av kund via design, inköp, montering och test samt installation hos kund. Man arbetar i en mycket central roll med mycket nära samarbete med Sälj, Produktion, Supply Chain och utveckling. En annan viktig del i arbetet är att skapa en god och långsiktig relation med våra befintliga och nya kunder. Detta görs genom löpande samarbeta genom hela leveranskedjan och kontinuerlig dialog kring diverse frågeställningar och övrig samordning som krävs.

Om dig
Vi söker en person med följande bakgrund:
* Högskole/Civilingenjörsexamen med relevant teknisk inriktning (Maskin/Elektronik/Produktion/Industriell)
* Några års erfarenhet av tekniskt arbete som inkluderat aktivitetsledning/ projektledning/industrialisering
* God engelska i tal & skrift
* God förmåga i intern och extern kommunikation
* Färdigheter i att jobba i ERP och Office-verktyg
* Det är meriterande ifall du även har någon form av påbyggnadsutbildning inom ekonomi och/eller produktion och logistik
* Det är meriterande med erfarenhet av arbete i projektledningsverktyg

Som person har du/är du:

* God förmåga att strukturera, planera och utforma projektgenomförandet där tillgången till ny kunskap och information kräver ett visst mått av flexibilitet och anpassning till uppdaterade nulägen
* Förmåga att se behov ifrån olika avdelningsperspektiv och agera och utforma lösningar som tillgodoser dessa behov
* Kommunikativ, lösningsfokuserad och van att jobba över avdelningsgränser
* Som person har du ett personligt engagemang och god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina leveranser framåt.
* Du har lätt att kommunicera med andra människor
* Gillar att arbeta i en organisation som är i en kraftig tillväxtfas där vi kontinuerligt arbetar med att vidareutveckla processer, produkter och arbetsmetoder.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Amila Dresevic via Adecco 073 684 78 61 eller mail: amila.dresevic@adecco.se Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Tekniskprojektledare, projektledare, teknik, maskin, elektronik, Uppsala, Adecco

Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 2 apr 2023 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.