Adeccos kund i Uppsala söker en drifttekniker inom prduktion!

Adeccos kund i Uppsala söker en drifttekniker inom prduktion!

Är du praktiskt lagd, ansvarsfull samt tycker om att arbeta i team? Har du en bakgrund inom processindustri, el-/automation och/eller verkstadsteknik? Bra, då är det dig vi söker!

Om uppdraget
Arbetsuppgifterna som drifttekniker inkluderar arbete i kontrollrum och övervakning av processen lokalt ute på fältet. När ett nytt skift börjar går arbetsledaren igenom vad som är aktuellt, vanligtvis följs ett protokoll för att inte missa något viktigt. Den personliga säkerheten behandlas först och därefter diskuteras aktiverade innestående larm. Eventuellt mekaniskt, el- eller instrumenttekniskt underhållsarbete planeras. Produktionsprocessen övervakas kontinuerligt vilket gör att matraster och pauser får planeras så det passar med pågående uppgifter.

Uppdraget är på heltid med placering i Uppsala! Arbetstiderna är förlagda på dagtid. Det är ett konsultuppdrag via oss på Adecco som förväntas starta 2023-03-13 och pågår fram till och med 2023-09-12, men för rätt person finns det goda möjligheter till förlängning!

Om dig
Det är meriterande om du som söker har en teknisk gymnasieutbildning, eller motsvarande erfarenhet inom drift, verkstad eller underhåll. Utbildning inom områden som drift och anläggningsskötare eller motsvarande är också meriterande. Du bör ha god språkvana i engelska och svenska, både i tal och i skrift. Du ska även ha erfarenhet av datoriserade system samt ha körkortklass B.

Vi söker dig som gillar högt tempo och variation. Du är noggrann och pålitlig. Har du även arbetat inom läkemedels- eller processindustri med erfarenhet av GMP/GXP är det meriterande. Du bör även ha god samarbetsförmåga då mycket av arbetet sker tillsammans med verksamhetens och andra avdelningars medarbetare.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Amila Dresevic via Adecco 073 684 78 61 eller mail: amila.dresevic@adecco.se Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Drifttekniker, tekniker. verkstad, underhåll, produktion, Life Science, Uppsala, Adecco

Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Fastighet, Drifttekniker
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 26 mars 2023 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.