Hoppa till innehåll

Adeccos kund Amplicon söker processoperatör

Är du en noggrann lagspelare med intresse för tillverkning? Har du relevant erfarenhet och letar efter nya utmaningar? Då är tjänsten som processoperatör hos Adeccos kund Amplicon AB någonting för dig!

Om uppdraget
Amplicon AB har påbörjat uppskalning av tillverkning av konsumentprodukter inom nikotin, "Vitt Snus" och letar efter en erfaren Processoperatör. Arbetet innefattar tillverkning av pulverbasen till kundens nikotinpåsar. Processen består huvudsakligen av Uppvägning, granulering, siktning och blandning. All tillverkning är livsmedelsklassad.

Uppdraget är till en början ett konsultuppdrag via oss på Adecco, med stora möjligheter för övertag hos kund. Arbetstiderna är förlagda dagtid mån-fre, efter 6 månader kan det övergå till 2-skift. Start: omgående.

Om dig
Vi söker dig med liknande arbetslivserfarenhet, det är väldigt meriterande om du arbetat med inriktning på renrum/livsmedel. Som person är du flexibel, analytisk, kvalitetsmedveten och har god samarbetsförmåga. Du bör vara en god problemlösare och kunna identifiera, föreslå och förbereda förbättringar. Vidare ser vi att du är strukturerad och ansvarsfull i ditt arbetssätt och håller ordning och reda med ett stort eget driv.

Kontaktuppgifter
Har du några frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Amila Dresevic på amila.dresevic@adecco.se eller 073 684 78 61.

Sökord
Processoperatör, tillverkning, pulver, livsmedel, Amplicon, Adecco, Uppsala
Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
03 dec. 2023 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.
http://www.adecco.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Uppsala stad
Industri & Anläggning
Företagslogga
Uppsala stad
Industri & Anläggning
Företagslogga