Webbutvecklare till ledande Tietoevry

Webbutvecklare till ledande Tietoevry

Ta möjligheten och fortsätt din karriär på ett av nordens största IT-företag. Som webbutvecklare på Tietoevry får du arbeta med nya tekniker och du erbjuds gott om utvecklingsmöjligheter då det finns flera spännande roller att växa in i. Tjänsten passar dig som vill ta nästa steg i karriären och som har en stor passion för programmering. På Tietoevry får du chansen att arbeta i en innovativ miljö där du får vara med och utveckla, implementera och integrera koden från början till slut. Vi ser fram emot din ansökan.
Arbetsuppgifter

Som webbutvecklare kommer du arbeta med att förbättra och omarbeta Tietoevrys, HR & Payrollsystem ”Primula” och dess tekniska plattform. Mer specifikt kommer du att vara med i ett projekt där du, tillsammans med dina kollegor, arbetar med att modernisera ett komplext personalsystems användargränssnitt samtidigt som ni etablerar detta på en modern webbplattform. Du kommer exempelvis att:

 • Arbeta med fullstack-utveckling i Java och TypeScript
 • Delta i kodgranskning och ta fram lösningsförslag
 • Delta i planeringsmöten
Arbetsuppgifter


Kvalifikationer
 • Har en akademisk utbildning inom systemvetenskap, datavetenskap eller har annan relevant erfarenhet som vi bedömer likvärdig
 • Har mycket goda kunskaper i objektorienterad programmering
 • Har några års erfarenhet av att arbeta som utvecklare sedan tidigare
 • Är mycket bekväm med svenska och engelska i både tal och skrift
Det är meriterande, men inget krav, om du:
 • Har erfarenhet av Angular eller liknande ramverk inom webbutveckling
 • Har en konceptuell förståelse kring databaser

Som person är du lösningsfokuserad och noggrann. Du har ett logiskt angreppsätt och tar dig an problem ur ett analytiskt perspektiv. Vidare har du en god kommunikativ förmåga och du känner dig bekväm med att kommunicera med personer utan programmeringskunskap. Det är även viktigt med en god förmåga att strukturera ditt arbete och att kunna hantera flera arbetsuppgifter samtidigt. Eftersom du kommer att arbeta i team är det även viktigt att du besitter en god samarbetsförmåga.


Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, kontorstider med flex
 • Placering: Centrala Uppsala
 • Bra att veta: Då du kommer arbeta mot specifika kunder med hög säkerhet kommer en säkerhetskontroll att genomföras

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Jobbkrav
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Data & IT, UX & Webbdesign
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se
Sista ansökningsdag 20 mars 2023 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se