Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Webbredaktör på deltid till World Adventure Tours

Ansök nu

För dig som studerar och är intresserad av media och kommunikation finns nu möjligheten att ta dig an rollen som webbredaktör. Tjänsten är flexibel gällande både tid och plats vilket är perfekt för dig som vill samla på dig värdefull erfarenhet vid sidan av dina studier.Om tjänsten

World Adventure Tours är ett Uppsalabaserat företag som erbjuder noga utvalda äventyrspaket till kunder över hela världen. Deras paket består bland annat av vandringar i Tanzania och Nepal, Safari i Namibia och Uganda samt Ö-äventyr på Zanzibar. För att kunna erbjuda bästa möjliga upplevelse låter de lokalborna utforma äventyrspaketen då det är de som har bäst kunskap om destinationerna. World Adventure Tours förmedlar på så sätt kontakten med de lokala reseföretagen och erbjuder resegarantier, försäkringar och säkra betalningsalternativ. Deras verksamhet växer och de behöver nu hjälp av en till medarbetare som ansvarar för deras hemsida.

Det här är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos World Adventure Tours.

Du erbjuds

 • En flexibel arbetsplats vilket gör tjänsten perfekt att kombinera med studier.
 • En mycket fin möjlighet att samla erfarenhet vid sidan av studierna.
 • En del i ett mindre familjeföretag med korta beslutsvägar.


Arbetsuppgifter
 • Övergripande ansvar för företagets hemsida.
 • Se till att informationen på hemsidan är aktuell, relevant och korrekt.
 • Skriva texter, enklare artiklar, nyhetsbrev och bloggposter på ett personligt och vänligt sätt.
 • Enklare mediaredigering.
 • Se till att innehållet även finns på de tredjepartsplattformar som företaget använder.
 • Kontakt med resekonsulterna på deras destinationer så att informationen på hemsidan stämmer med verkligheten.


Kvalifikationer
 • Är student på högskola eller universitet om minst 50%.
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift (arbetet kommer ske på båda språken).
 • Är familjär med att producera text.
 • Är familjär med grundläggande mediaredigering.

Det är meriterande om du har

 • Har tidigare erfarenhet av Wordpress.
 • Har tidigare erfarenhet av tredjepartsplattformar (då företaget också marknadsför sig där).
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
25 nov. 2023 (59 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare