Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Underhållsledare till Vattenfall Services!

Ansök nu

Vattenfall Services söker nu dig som har erfarenhet från branschen och vill ta ett nytt steg i din karriär! I rollen som underhållsledare ansvarar du för att planera, leda och hålla ihop ett flertal olika projekt.Välkommen med din ansökan!Om tjänsten

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Deras kunder finns inom elnät, energi, industri, kommun, landsting, fastighet, transport och entreprenad. De präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vattenfall Services söker just nu underhållsledare till deras anläggningar i Uppsala och Sollentuna. Arbetsgruppen består av ca 25 medarbetare med tjänster som underhållsledare och tekniker. Du välkomnas in i en trygg grupp där klimatet beskrivs som öppet och hjälpsamt. För att lyckas i rollen ser vi att du är serviceinriktad, med ett eget inre driv att jobba självständigt och att du gillar problemlösning samt har ett affärsmässigt driv.

I rollen som underhållsledare leder och planerar du underhållsarbetet mot ett avtal. Du kommer ha ett varierande arbete där du arbetar både från kontoret samt gör besök ute i fält. Du kommer att bygga nära relationer till kunderna och arbeta aktivt tillsammans med dem för att se till att kvalitén på den levererade tjänsten motsvarar de uppsatta mål som är överenskomna.

Arbetsuppgifter

 • Planera uppdragens genomförande i samråd med beställaren
 • Begära avbrott i elnätet och samordna med andra aktörer
 • Säkra rätt förutsättningar för uppdragen i form av resurser, internt eller med hjälp av underentreprenörer
 • Tillse rätt utrustning och vid behov beställa material för genomförandet
 • Uppföljning av budget och tidsplaner för ditt ansvarsområde, kalkyl- och anbudsarbete mm alltid med säkerhet, miljö och ekonomi i åtanke


Kvalifikationer
 • Har en slutförd ekonomisk eller teknisk utbildning från Universitet/Högskola
 • Har arbetslivserfarenhet från liknande branscher, exempelvis som underhålls- arbets- eller projektledare
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, då arbetet sker på båda språken
 • Har B-körkort, då resor ingår i tjänsten
 • Har god systemvana och har lätt att sätt dig in i nya system

Det är meriterande om du har

 • Har tidigare arbetslivserfarenhet av SAP

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Samarbetsinriktad
 • Serviceinriktad
 • Affärsinriktad
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

För att jobba hos Vattenfall kommer du genomgå en säkerhetsintervju via dem. Du kommer även få göra ett drogtest inför din anställning.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
25 nov. 2023 (59 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare