Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Teknisk administratör till Medmark i Uppsala!

Publiceringsdatum
15 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vill du bli en del av ett tillväxtbolag som gör skillnad för den svenska sjukvården och ingå i ett kompetent och familjärt företag? Som teknisk administratör kommer du att vara en nyckelspelare i ett dedikerat team som hanterar innovationer till den svenska sjukvården. Läs vidare för att ta reda på mer om denna spännande möjlighet att vara en del av Medmark's fortsatta tillväxtresa!Om tjänsten

Medmark är ett stödsystem för att öka patientsäkerheten i samband med läkemedelshantering inom avancerad sjukvård. De har därefter utvecklats till att få ett ökat fokus kring olika former av beredningsstöd samt möjligheten till märkning av andra produkter än läkemedel som används i det dagliga arbetet inom sjukvården. Medmark finns numera på ett flertal orter i Sverige och det skrivs ut över en miljon etiketter per år.

I rollen som administratör har du en nyckelroll i företaget där du kommer vara högst bidragande till att den dagliga verksamheten är fungerande. Du kommer supportera Medmark's kunder med ärenden som rör både mjukvara och hårdvara, där du blir företagets ansikte utåt både via mail och telefon men även vid kundbesök. Du erbjuds en varierande roll där du har stor möjlighet att påverka din egna utveckling, likväl som du är med och utvecklar Medmark's processer och varumärke.

Du erbjuds även:

 • Arbete i en organisation med snabba och enkla beslutsvägar
 • Arbete i ett tillväxtbolag som som har ett tydligt fokus på patientsäkerhet och att förbättra situationen för både patienter och sjukvårdspersonal
 • Flexibla arbetsförhållanden där du styr din egna arbetstid

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär bland annat:

 • Ta emot supportärenden från befintliga kunder via mail och/eller telefon, samt hantera ärenden via CRM-system
 • Framställa läkemedelslistor till nya kunder, samt hantera ändringar på befintliga läkemedelslistor
 • Förbereda och genomföra leverans av hårdvara
 • Ta fram och utveckla dokumentation för hantering av olika hårdvara
 • Övriga arbetsuppgifter som rör arbetsplatsen, t.ex. ta emot paket, hantera inkommande fakturor


Kvalifikationer
 • Har en avklarad högskole-/universitetsutbildning, gärna med teknisk inriktning eller relevant arbetslivserfarenhet
 • Har ett genuint intresse för teknik
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift
 • Har B-körkort samt tillgång till egen bil då resor förekommer i din roll

I den här processen kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper där vi ser att du är prestigelös, ansvarstagande och initiativtagande med ett stort eget driv. Vi ser även att du har förmågan att vara serviceminded och värdesätter social kompetens. Vidare ser vi att du är:

 • Självgående
 • Problemlösande
 • Kommunikativ
 • Kvalitetsmedveten och noggrann
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
14 jan. 2024 (41 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se
http://www.academicwork.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Torsby
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Göteborgs stad
HR & Personal
Företagslogga

Liknande Jobb

Uppsala stad
Administration
Företagslogga
Uppsala stad
Administration
Företagslogga
Uppsala stad
Administration
Företagslogga