Hoppa till innehåll

Supporttekniker till GlobalConnect Carrier

Är du en kommunikativ person med ett stort intresse för teknik och nätverk? Nu finns chansen att bli en del av GlobalConnect Carrier i rollen som Supporttekniker. Här får du sitta i fräscha lokaler mitt i Uppsala city och tillsammans med härliga kollegor jobba för att förse Sverige med infrastruktur och fiber. Ta chansen och sök jobbet där du får vara med och bidra till Sveriges utveckling. Vi ser fram emot din ansökan!Om tjänsten

GlobalConnect Carrier är en ledande leverantör av infrastruktur och fiber, dedikerad att skapa en smidigare vardag för sina kunder. De är engagerade i att främja hållbar utveckling genom att integrera etik, miljöhänsyn, sociala och ekonomiska frågor på lång sikt. Som Supporttekniker får du ta dig an en problemlösande och serviceinriktad roll. Vi söker dig som gillar att kommunicera med människor och har ett extra öga för IT-problem. Här får du bli en del av ett team som består av 9 medarbetare där klimatet beskrivs som engagerat, välkomnande och samarbetsvilligt. Din närmsta chef heter Jonathan och ser fram mot att få in dig i teamet.

Det här är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos GlobalConnect. Carrier Uppdraget kommer att vara på heltid och är långsiktigt. På sikt finns det finns goda möjligheter att bli överrekryterad direkt till GlobalConnect Carrier, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Du erbjuds

 • En arbetsplats i fräscha lokaler mitt i Uppsala City
 • Värdefulla kontakter inom IT och fiberbranschen
 • Att få jobba hos ett bolag våra nuvarande konsulter beskriver som en fantastisk arbetsplats


Arbetsuppgifter
 • Bemöta kunder via ärendehanteringssystem, telefon och epost
 • Felsökning av felanmälningar
 • Assistera fälttekniker och tjänsteleverantörer med felsökning över telefon


Kvalifikationer
 • Har en avslutad gymnasieexamen inom teknik/IT, tex inom data eller nätverk
 • Har erfarenhet kopplat till IT där du förvärvat goda kunskaper inom nätverk, tex från en IT-support
 • Har erfarenhet av att arbeta med felsökning
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både skrift och tal, då arbetet utförs på båda språken

Det meriterande, men inget krav, om du:

 • Är certifierad inom Cisco (CCNA)
 • Har erfarenhet av arbete med brandväggar
 • Har erfarenhet av att designa nätverk

Som person är du utåtriktad och kommunikativ. Du gillar problemlösning och är strukturerad i ditt arbetssätt. Eftersom du kommer att arbeta i team är det viktigt att du besitter en god samarbetsförmåga. Vidare är du nyfiken på att ständigt lära dig nya saker för att utöka din kompetens.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, kontorstider
 • Placering: Centrala Uppsala
 • Övrigt: Huvudsakligen arbete på plats men med möjlighet att arbeta hemifrån
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
29 dec. 2023 (30 dagar kvar)
Yrkesroll
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se
http://www.academicwork.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Stockholms stad
Marknadsföring
Företagslogga