Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Junior systemutvecklare till BM System i Uppsala

Ansök nu

Vill du jobba med systemutveckling i ett väletablerat företag med egen produktutveckling, mot spännande kunder i samhällsbärande verksamheter? BM System AB expanderar och söker nu fler systemutvecklare som vill vara med på tillväxtresan. Välkommen in med din ansökan!Om tjänsten

BM System AB expanderar för att möta den ökande efterfrågan på företagets system och tjänster, och söker därför fler drivna och nyfikna systemutvecklare med stort intresse för teknik och programmering. BM System AB har under lång tid levererat ledningssystem till samhällsbärande verksamheter, som bl.a. säkerhetsbranschen, räddningstjänsten, sjukhus, service, transport och entreprenad.

Här blir du en del av ett mycket kompetent team med fokus på innovativa lösningar och som uppmuntrar egna initiativ, förslag och idéer. All utveckling sker in-house, vilket innebär att du kommer att sitta i BM Systems trevliga lokaler i Uppsala.

Du erbjuds

 • En roll i ett väletablerat företag som jobbar med egen produktutveckling mot samhällsbärande kunder
 • En roll som anpassas efter din kompetens och möjlighet att påverka din egna utveckling
 • Flexibla arbetsförhållanden
Några ord från BM själva:

'' Vi lever efter filosofin att våra medarbetare mår bäst när de får möjligheten till att själva påverka sitt arbete och tillsammans utveckla innovativa system. Trots att vi växer och blir fler och större så är vi måna om den personliga känslan och friheten. Vi gillar människor med drivkraft, engagemang och som tror på att vi når längst genom att arbeta tillsammans. Det är det som gör BM System till en attraktiv samarbetspartner och arbetsplats. ''

Arbetsuppgifter

 • Nyutveckling och underhåll av BM Systems produkter och tjänster
 • Fullstackutveckling i .NET


Kvalifikationer

Vi söker dig som gillar problemlösning, har en god analytisk förmåga och är lösningsfokuserad. Du har ett brinnande intresse för systemutveckling, strävar alltid efter att utvecklas och ser positivt på kunskapsdelning för att stärka teamets samlade kunskap.

Vi ser att du som söker tjänsten har:

 • Högskoleutbildning inom data- eller systemvetenskap, eller motsvarande
 • Goda kunskaper inom objektorienterad programmering

Vi ser det som meriterande om du har:

 • Erfarenhet som systemutvecklare inom .NET/C#
 • Kunskaper inom: .NET/C#, ASP.NET MVC, SQL, TypeScript/JavaScript, Xamarin

Du uttrycker dig flytande i tal och skrift på såväl svenska som engelska.

Utöver ovanstående så lägger vi stor vikt vid dina personliga kompetenser. För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Analytisk
 • Lösningsorienterad
 • Strukturerad
 • Samarbetsinriktad
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
25 nov. 2023 (57 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare