Hoppa till innehåll

IT-tekniker till innovativa Q-linea

För dig med ett tekniskt IT-intresse och ett stort engagemang finns nu chansen att arbeta i en roll där du erbjuds en utmanande och stimulerande vardag. Hos Q-linea får du arbeta hos ett innovativt bolag vars teknik och innovationer ska förbättra diagnostiken för infektionssjukdomar i framtiden. Ta chansen och sök jobbet som faktiskt bidrar till att rädda liv. Vi ser fram emot din ansökan!Om tjänsten

Q-linea AB är ett börsnoterat diagnostikföretag inriktat på att utveckla och leverera lösningar för att vårdgivare ska kunna diagnostisera och behandla infektionssjukdom på kortast möjliga tid. Deras vision är att hjälpa till att rädda liv genom att, som en innovativ pionjär, säkerställa att antibiotika kan bibehållas som en effektiv behandling för framtida generationer. I rollen som IT-tekniker får du en central roll inom organisationen där du får möjligheten att ta stort ägandeskap i ditt arbete. Du kommer, tillsammans med Q-lineas IT-partner, ansvarar över att lösa supportärenden internt på företaget och samtidigt hantera inköp och administration av viss intern IT-utrustning. IT-miljön består av Windows, AD, Office 365, Outlook, dataservrar, nätverk, mobiltelefoni, passagesystem och larm, samt ett antal interna mjukvaror och externa molntjänster. Rollen är starkt sammanknuten med övriga funktioner internt vilket innebär att du får en bred kännedom kring Q-lineas arbete och du har mycket kontakt med andra avdelningar som exempelvis HR-funktionen. Klimatet hos organisationen beskrivs som öppet, hjälpsamt och drivet.

Det här är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Q-linea. Uppdraget kommer att vara på heltid och är långsiktigt. Det finns goda möjligheter att bli överrekryterad direkt till Q-linea, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Du erbjuds

 • Att bli en del av en organisation med stort utrymme för kreativt tänkande där dina initiativ och idéer värdesätts
 • En roll där du får mycket frihet under ansvar och ett stort ägandeskap i ditt arbete
 • Chansen att komma in hos en organisation i en spännande fas där du får vara med och påverka
 • Möjligheten att få vara med och driva fram en hållbar sjukvård


Arbetsuppgifter
 • Lösa supportärenden för interna användare
 • Inköp och administration av IT-utrustning
 • Ta fram och underhålla IT-relaterad dokumentation
 • Vidareutveckla och förbättra IT-processer
 • Arrangera utbildningar inom IT för intern personal
 • Agera stöd inom IT-relaterade frågor till utvecklingsorganisationen


Kvalifikationer
 • Har en eftergymnasial utbildning inom IT alternativt motsvarande erfarenhet
 • Har arbetat i en supportfunktion inom IT tidigare
 • Har goda kunskaper i Windows, AD och Office 365
 • Är mycket bekväm med svenska och engelska i både tal och skrift

Det är meriterande, men inget krav, om du har:

 • Avancerade kunskaper inom nätverk

Som person är du självdrivande, lösningsorienterad och prestigelös. Du har ett logiskt angreppsätt och tar dig an problem ur ett analytiskt perspektiv. Du bör tycka om att ta egna initiativ och du är strukturerad i ditt arbetssätt. Eftersom du kommer att arbeta nära andra delar av organisationen är det viktigt att du besitter en god samarbetsförmåga. Vidare är du nyfiken på att ständigt lära dig nya saker för att utöka din kompetens.

Övrig information

 • Start: Enligt ÖK
 • Omfattning: Heltid, kontorstider med flex
 • Placering: Uppsala Science Park
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
15 dec. 2023 (16 dagar kvar)
Yrkesroll
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se
http://www.academicwork.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Uppsala stad
Organisation & ledning
Företagslogga