Hoppa till innehåll

Hårdvaruingenjör inom el till ledande Marine Jet Power

För dig med ett genuint teknikintresse och ett stort engagemang finns nu chansen att arbeta i en roll där du får använda din problemlösningsförmåga för att driva Marine Jet Powers utvecklingsarbete mot nya höjder. I den här rollen får du möjligheten att arbeta med häftiga produkter och fördjupa dina tekniska kunskaper hos ett expansivt företag som är unik på sin marknad. Vi ser fram emot din ansökan!Om tjänsten

Marine Jet Power (MJP) utvecklar, tillverkar och distribuerar vattenjetaggregat och styrsystem i världsklass för båtar såväl som fartyg. I rollen som hårdvaruingenjör kommer du arbeta med att utveckla nya produkter, underhålla befintliga produkter samt bidra i felsökning och support kring MJPs hårdavara. Du kommer arbeta tätt tillsammans med ca 10 kollegor i MJPs kontrollteam där klimatet i gruppen beskrivs som drivet, hjälpsamt och öppet. Gruppen är starkt sammanknuten med andra funktioner internt vilket innebär att du får en bred kännedom kring arbetet med produkterna och du har mycket kontakt med andra avdelningar. I Uppsala är MJP ett 60-tal personer och totalt är de 75 personer globalt.

Det här är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos MJP. Uppdraget kommer att vara på heltid och är långsiktigt. Det finns mycket goda möjligheter att bli överrekryterad direkt till MJP, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Du erbjuds
 • En arbetsplats med korta och snabba beslutsvägar där dina initiativ och idéer värdesätts
 • En roll hos ett bolag i spännande tillväxtfas där du får arbeta med en rolig produkt som säljs över hela världen
 • En arbetsplats med mycket goda förutsättningar till utveckling inom olika områden


Arbetsuppgifter
 • Ta fram el-scheman och se till att de är fullständigt definierade
 • Hantera avvikelser och presentera lösningar som avhjälper dessa
 • Arbeta i CAD-verktyg som tex Solidworks och Draft Site
 • Utföra testning av nyutvecklade produkter
 • Bygga och definiera de ”legobitar” av hårdvara som MJP använder för att kunna leverera ett komplett kontrollsystem för vattenjet


Kvalifikationer
 • Har en eftergymnasial utbildning med inriktning mot teknik, el, elektroteknik eller liknande alternativt har relevant erfarenhet (du kan exempelvis ha jobbat som elektriker och vill ta nästa steg i karriären)
 • Har läst minst en kurs inom 3D-CAD
 • Är mycket bekväm med engelska i både tal och skrift
 • Är bekväm med svenska i både tal och skrift
Det är meriterande, men inget krav, om du har:
 • Hanterat ritningar tidigare
 • Erfarenhet av praktiskt hands on-arbete kopplat till teknik

Som person är du självdrivande, lösningsorienterad och prestigelös. Du har ett logiskt angreppsätt och tar dig an problem ur ett analytiskt perspektiv. Du bör tycka om att ta egna initiativ och du är noggrann i ditt arbetssätt. Eftersom du kommer att arbeta i team är det viktigt att du besitter en god samarbetsförmåga. Vidare är du nyfiken på att lära dig och du känner stort ansvar för det du tar dig an.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, kontorstider med flex
 • Placering: Uppsala
 • Övrigt: Huvudsakligen arbete på plats men med möjlighet att arbeta hemifrån
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
23 dec. 2023 (20 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se
http://www.academicwork.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Jönköping stad
Data & IT
Företagslogga
Helsingborg
Teknik & Ingenjör
Företagslogga

Liknande Jobb

Uppsala stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Uppsala stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga