Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Erfaren systemutvecklare till BM System i Uppsala

Ansök nu

Vill du jobba med systemutveckling i ett väletablerat företag med egen produktutveckling, mot spännande kunder i samhällsbärande verksamheter? Har du några års arbetslivserfarenhet av systemutveckling och vill jobba i en öppen och omtänksam kultur med högt i tak och stark teamkänsla? BM System AB expanderar och söker nu fler systemutvecklare som vill vara med på tillväxtresan. Välkommen in med din ansökan!Kvalifikationer

Vi söker dig som gillar problemlösning, har en god analytisk förmåga och är lösningsfokuserad. Du har ett brinnande intresse för systemutveckling, strävar alltid efter att utvecklas och ser positivt på kunskapsdelning för att stärka teamets samlade kunskap.

Vi ser att du som söker tjänsten har:
 • Högskoleutbildning inom data- eller systemvetenskap, eller motsvarande
 • Minst 2 års arbetslivserfarenhet av fullstackutveckling i .NET/C#
 • Goda kunskaper i Typescript och JavaScript
 • Goda kunskaper i SQL
Vi ser det som meriterande om du har:
 • Goda kunskaper i ASP.NET MVC
 • Goda kunskaper i Entity Framework
 • Erfarenhet av utveckling för Android/iOS, exempelvis Xamarin

Du uttrycker dig flytande i tal och skrift på såväl svenska som engelska.

Utöver ovanstående så lägger vi stor vikt vid dina personliga kompetenser. För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Analytisk
 • Lösningsorienterad
 • Strukturerad
 • Samarbetsinriktad
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 okt. 2023 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare