Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Elkrafttekniker till Vattenfall Värme

Ansök nu

Är du utbildad inom elkraft och har erfarenhet från värmeverk eller processindustri? Då kan denna roll vara perfekt för dig! Vattenfall Värme är en av Sveriges ledande fjärrvärmeleverantörer och de söker nu en elkrafttekniker till deras anläggning i Uppsala. Sök tjänsten redan idag - urval sker löpande!Arbetsuppgifter

Som Elkrafttekniker kommer du att arbeta med underhåll inom el och automation med fokus på elkraft. Arbetet är varierande och omfattar alla arbetsmoment som kan förekomma inom både hög- och lågspänningsområdet men huvuddelen av arbetet sker på Vattenfall Värmes 400V - 690V system.

 • Huvudfokus ligger på det avhjälpande och förebyggande underhållet som till exempel felsökning på motordrifter (inkl. frekvensomriktare, ställverk, reservkraft, styrskåp, ventildon samt industriinstallationer)
 • Avhjälpande och förebyggande underhåll på våra processutrustningar
 • Genomföra periodiserat förebyggande underhåll
 • Delta i och initiera underhållsförbättringar

Tjänsten innebär beredskap var 6:e veckaKvalifikationer
 • Har en avslutad gymnasium- eller högskoleutbildning med elteknisk inriktning
 • Har arbetslivserfarenhet från processindustri eller tillverkningsindustri med fokus på elkraftunderhåll
 • Har god förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift på svenska och engelska
 • Har god förmåga att läsa av och hantera kretsscheman och manuael som är nödvändigt för arbetets genomförande
Det är meriterande för rollen om du har:
 • Kompetens inom SAP PM/MM

Som person är du utåtriktad, ansvarstagande och kommunikativ då du kommer ha mycket direktkontakt och samarbete med andra yrkesgrupper. Detta gör även att du behöver ha mycket god samarbetsförmåga och att du trivs med att arbeta problemlösande.

Övrig information
 • Start: Så snart som möjligt
 • Omfattning: Heltid, lånsiktigt. Beredskap var 6:e vecka.
 • Placering: Uppsala, Bolandsgatan

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Vattenfall Värmes önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Mer info
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
11 juli 2023 (38 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare