Hoppa till innehåll

Elkraftsprojektör till AFRY

Arbetar du inom elkraftbranschen och vill ta nästa steg i karriären hos en av Sveriges mest populära arbetsgivare? AFRY är i en expansiv fas och söker nu dig med flerårig arbetslivserfarenhet av projektering av stationsanläggningar för region- och stamnät, 10 till 400 kV. Låter detta som något för dig? Läs vidare för att ta reda på mer om denna spännande möjlighet att vara en del av AFRY's fortsatta tillväxtresa!Om tjänsten

AFRY är ledande i Europa inom sitt område och har en global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. De arbetar för att skapa hållbara lösningar inom infrastruktur, industri och energi för kommande generationer, och erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning för att accelerera omställningen till ett mer hållbart samhälle. AFRY är idag 19 000 hängivna experter inom hela teknikbranschen, och beroende på din tidigare erfarenhet och dina intresseområden har du hos AFRY stora möjligheter att själv påverka vilka projekt du arbetar med.

Här ingår du i ett härligt och socialt arbetsteam som sträcker sig över flera områden i Sverige där goda samarbeten värderas högt. Din närmsta chef utgår från Uppsala och är även ansvarig för Solna, Gävle, Karlstad, Växjö och Kalmar. Vi tar därmed även emot ansökningar från dig som är placerad på någon av dessa orter. Hos AFRY erbjuds du frihet under ansvar då organisationen värderar vikten av en god balans mellan arbete och privatliv.

Du erbjuds även:

 • Att vara en del av stora och spännande projekt betydande för Sveriges infrastruktur
 • Att vara en del av en organisation som värderar din personliga utveckling högt
 • En trygg anställning med goda förmåner

Arbetsbeskrivning:

Som elkraftsprojektör kommer du att spela en central roll i utformningen och planeringen av substationprojekt. Du kommer samordna med projektledning, konstruktions- och fältteam för att säkerställa projektets framgång. Uppdragen kan omfatta allt från förstudie, FFU, projektering till projektsamordning eller projektledning. Projekten genomförs i de flesta fall i team med erfarna kollegor och erbjuder därmed stor möjlighet till utveckling.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Projektera ny- om- och utbyggnad av transformatorstationer inom spänningsområdet 10 till 400 kV
 • Delaktighet i små och stora uppdrag inom investerings och reinvesteringsprojekt kopplade till transformatorstationer


Kvalifikationer
 • Har arbetslivserfarenhet inom elkraftbranschen samt har arbetat med liknande uppgifter tidigare
 • Har högskole- eller ingenjörsexamen inom relevant område eller motsvarande kompetens genom flerårigt arbete
 • Har goda kunskaper om gällande standarder och branschpraxis
 • Har B-körkort
 • Har mycket goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift, då språket används dagligen i arbetet

Det är meriterande om du har:

 • Erfarenhet av konsultarbete, projektledning, entreprenadupphandling, besiktning
 • Kunskap inom och erfarenhet av arbete med nätägares tekniska riktlinjer, exempelvis Vattenfall VTR eller SVK TR
 • Ett mentorsinriktat ledarskap där du som senior projektör bidrar till kunskapsöverföring och utveckling av mer juniora kollegor och leder ett uppdragsteam mot en komplett leverans

I den här rekryteringsprocessen kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper där vi ser att du är prestigelös, ansvarstagande och initiativtagande med ett stort eget driv. Du brinner för goda relationer, både internt och externt, och trivs i sociala sammanhang. Vidare ser vi att du är:

 • Strukturerad och organiserad
 • Relationsskapande
 • Samarbetsinriktad
 • Lyhörd inför din egna och andras utveckling
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

För att kunna arbeta hos AFRY kommer du, om du bli erbjuden tjänsten, genomgå en säkerhetsprövning via dem. Säkerhetsprövningen kan ta ca 2-3 veckor att genomföra och anställningen kommer påbörjas därefter.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
07 jan. 2024 (40 dagar kvar)
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se
http://www.academicwork.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Uppsala stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Uppsala stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Enköping
Teknik & Ingenjör
Företagslogga